Ένα απλό και νόστιμο φαγητό όπως το έφτιαχναν οι παλιές νοικοκυρές στα χωριά συνεχίζει να το μαγειρεύει η κυρία Γεωργία Μαρακάκη στο Βουλγάρω. Βραστά χόρτα, βλίτα, κομμένα από τον κήπο της με ακαθάριστες πατάτες, μαγειρευμένα στα ξύλα στην αυλή του σπιτιού της. “ Με αυτό το φαγητό”, μας είπε “και τα καλλιτσούνια στο σάτσι, αναδείχθηκα ως επαγγελματίας από τον πρώτο χρόνο μάλιστα που άνοιξα στο χωριό ταβέρνα και ήμουν μόνη σε όλη την περιοχή. Από τότε πέρασαν 23 χρόνια και οι φωτογραφίες που μου έχουν στείλει πελάτες μας από διάφορες χώρες του κόσμου να μαγειρεύω, κοσμούν δεκάδες φωτογραφικά άλμπουμ…”, υπογράμμισε η έμπειρη μαγείρισσα. Η συνέχεια στην… οθόνη αύριο Σάββατο στην ιστοσελίδα των «Χανιώτικων νέων» κι εδώ στο «Επαρχιακό φως» στην κατηγορία «Βιντεοσκοπήσεις».
Κάνετε εδώ κλικ να δείτε τη βιντεοσκόπηση.
Χανιώτικα νέα Σάββατο 25 Μαΐου 2013 σελίδα 27.