Σάββατο , 25 Μάϊος 2024

Οι “Γεύσεις Κρήτης στη Σούδα με μαγειρική και ζαχαροπλαστική…

Οι σουπιές με μάραθο, σπανάκι, ντομάτες, καρότο, πατάτες και ελιές
Σαν φιστίκ και Τρίγωνα αμυγδάλου

Το 22ο επεισόδιο μαγειρικής βιντεοσκοπήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου στη Σούδα με την συμμετοχή  μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Μάγειρας είναι ο Στέφανος Βιοκάκης που μαγείρεψε σουπιά με μάραθο και σπανάκι, ενώ ζαχαροπλάστης είναι ο οικοδεσπότης, Γιώργος Κουκουνάρης κάνοντας πρεμιέρα στην εκπομπή με ζαχαροπλαστική, παρασκευάζοντας δύο σιροπιαστά γλυκά, Σαν φιστίκ το ένα και Τρίγωνα αμυγδάλου το άλλο. Το βίντεο θα αναρτηθεί βέβαια την Παρασκευή 26 Απριλίου. 

Το επόμενο επεισόδιο θα είναι το τελευταίο στα νηστίσιμο εδέσματα της Σαρακοστής και θα περιλαμβάνει τρεις μαγειρικές συνταγές χωρίς λάδι καθόσον θα αναρτηθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. .  

Για την δική σας συμμετοχή στη διαδικτυακή εκπομπή “ Γεύσεις Κρήτης” των “Χανιώτικων νέων” παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της εφημερίδας ή με το κινητό μας τηλέφωνο στον αριθμό 6979 457191.  

 

Στην υγειά σας…
   https://eparxiakofos.gr/tag/gefsis-kritis/   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com