Τετάρτη , 28 Φεβ 2024

Τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών επί της Κ. Μητσοτάκη και Ν. Ανδριανάκη

Με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μικρών υλικών ζημιών που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την παράλληλη οδό Νικολάου Ανδριανάκη, επανερχόμαστε στην λανθασμένη τακτική των διπλών διαγραμμίσεων οι οποίες άρχισαν να ξεθωριάζουν. Πριν, λοιπόν, να επαναληφθεί το ίδιο λάθος ας συμβουλευτούν το Τμήμα Τροχαίας. 

Και αυτό, επειδή σε κατοικημένες περιοχές οι διπλές ή και μονές ακόμα συνεχόμενες διαγραμμίσεις έχουν την έννοια φυσικού τοίχους αλλά κατ’ ανάγκη παραβιάζονται αφού δεν έχουν υπολογίσει ακόμα και πολλές διασταυρώσεις. ‘Οσοι λοιπόν, οδηγούν επί της οδού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ερχόμενοι π.χ. από Χανιά, φτάνοντας στην συμβολή με την οδό Νικολάου Ανδριανάκη δεν έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν επ’ αυτής λόγω της διπλής συνεχόμενης διαγράμμισης. Και ούτε όσοι εξέρχονται από την οδό Νικολάου Ανδριανάκη έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν την πορεία τους προς π.χ. τον αερολιμένα. 

Το ατύχημα τώρα που συνέβει στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Νικολάου Ανδριανάκη επειδή η δεύτερη οδός είναι σχεδόν παράλληλος της κεντρικής οι οδηγοί που εισέρχονται ερχόμενοι από μεριάς Ακρωτηρίου για να μπορέσουν να στρίψουν πρέπει να μειώσουν σημαντικά την ταχύτητα τους και αν η κεντρική οδός έχει μεγάλη κυκλοφορία εκείνη την ώρα, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμα και καραμπόλα συγκρούσεων. Η συγκεκριμένη είσοδος – έξοδος επισημαίνουμε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και οφείλουν οι αρμόδιοι να προβληματιστούν… 

Γ.Η.Κ.       

Όσοι οδηγοί έρχονται από Χανιά δεν επιτρέπεται να εισέλθουν επί της οδού Νικολάου Ανδριανάκη
Η κεντρική οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αριστερά η συμβολή της με την οδό Νικολάου Ανδριανάκη
Είσοδος – έξοδος από και προς την οδό Νικολάου Ανδριανάκη

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com