Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

“Παγίδα” οι διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις μέσα στην πόλη…

 

Με αφορμή την πρόσφατη ασφαλτόστρωση της οδού Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά την οποία επικροτούμε, συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες όπως άλλωστε αναφερθήκαμε πρόσφατα και στην προέκταση της ανατολικά, επί της Αλεξάνδρου Παναγούλη. 

Κι ενώ, επανειλημμένα  θίξαμε τα λάθη που έχουν δημιουργηθεί με τις συνεχόμενες διπλές διαγραμμίσεις μέσα στην πόλη, διαπιστώνουμε ότι πριν προλάβει να στεγνώσει ο νέος ασφαλτοτάπητας επί της οδού Γογονή, άρχισαν με διπλές διαγραμμίσεις ξανά το… μπογιάτισμα της. 

Βέβαια, έχουν προσέξει και αφήνουν σε διασταυρώσεις κενά, αλλά δεν είναι μόνο οι διασταυρώσεις. Είναι και τα μικρά στενά, οι οικίες, οι πολυκατοικίες και οι επαγγελματικοί χώροι που δεν έχουν διέξοδο και δεν μπορούν να έχουν επειδή μέσα στην πόλη οι διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις αποτελούν… παγίδα. .

Ενδεικτικά παραθέτουμε αυτές τις φωτογραφίες που τραβήξαμε από την οδό Αναγνώστου Γογονή καθώς και από ένα χωριό της Κισάμου, αιτιολογώντας με σύντομες λεζάντες την “ανοησία” επιμονής αυτών που θέλουν να σπαταλούν επιπλέον χρήματα στα χρώματα δημιουργώντας προβλήματα σε οδηγούς. Έλεος! 

Γιάννης Η. Κάκανος  

1.
2.

Φωτ. 1 και 2. Δεξιά και αριστερά της οδού υπάρχουν δυο μεγάλες επιχειρήσεις που διαθέτουν αύλειο χώρο για στάθμευση έχοντας έξοδο στην κεντρική οδό. Η διπλή διαγράμμιση όμως δεν επιτρέπει σε καμία εκ των δύο επιχειρήσεων να χρησιμοποιήσουν την έξοδο τους και από τις δύο πλευρές. 

3.

Φωτ. 3. Το ίδιο και σε ένα άλλο σημείο της οδού μ’ ένα μικρό στενό και τον χώρο στάθμευσης παραδίπλα. Όσοι έρχονται από δυτικά δεν έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στις εισόδους τους και όταν εξέρχονται μπορούν να κατευθυνθούν μόνο δυτικά.  

4.

Φωτ. 4. Το κακό παράγινε καθόσον οι διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις συνεχίζονται και στα χωριά, όπως δείχνει η φωτογραφία από ένα χωριό της Κισάμου.  

……………………………………………………………………


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com