Δευτέρα , 15 Ιούλιος 2024

Διαγραμμίσεων συνέχεια με αδικαιολόγητα λάθη…

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ευελπιστούμε να είναι η τελευταία που αναδεικνύουμε λάθη στις διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για οδηγούς και πεζούς όταν είναι σωστές. 

Μέσα στα Πλεμενιανά τώρα της δημοτικής περιφέρειας του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, διαπιστώσαμε την κατ’ εξακολούθηση αδιάφορη στάση για συμμόρφωση τόσο του συνεργείου όσο και των εντολέων του καθώς επίσης των δημοτικών συμβούλων και της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συνεχίζονται τα λάθη στις διπλές συνεχείς διαγραμμίσεις.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα σημεία του κεντρικού δρόμου στα Πλεμενιανά ο οποίος πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε αποκαθιστώντας έτσι την φυσιολογική φθορά που είχε.  

Γιάννης Η. Κάκανος 

Αποκομμένος ο κεντρικός Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου στα Πλεμενιανά. Για όσους έρχονται π.χ. από Παλαιόχωρα μπορούν να εισέλθουν δεξιά στον δρόμο της πλατείας της εκκλησίας και από την άλλη πλευρά να εξέλθουν για να συνεχίσουν για την Κάντανο. Αυτοί όμως που εξέρχονται από τον δρόμο της πλατείας που είναι η εκκλησία δεν έχουν το δικαίωμα να κατευθυνθούν προς Παλαιόχωρα λόγω της διπλής συνεχόμενης διαγράμμισης και ούτε όσοι έρχονται από Κάντανο να εισέλθουν αριστερά προς τον Ιερό Ναό.

Αριστερά του κεντρικού δρόμου όπως βλέπουμε την φωτογραφία, ο οδηγός δεν έχει το δικαίωμα να εισέλθει αριστερά στον άλλο δρόμο για γειτονιά του χωριού και ούτε ο εξερχόμενος από εκεί, να κατευθυνθεί προς Παλαιόχωρα. 

Πάνω και κάτω: Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση εδώ μ’ ένα άλλο δρόμο γειτονιάς των Πλεμενιανών που επικοινωνεί με τον κεντρικό

.  

Η διπλή συνεχή διαγράμμιση δημιουργεί τα ίδια προβλήματα και στις εισόδους εξόδους κατοικιών και άλλων γειτονιών στα Πλεμενιανά όπως επί πλέον δείχνουν οι παρακάτω εικόνες.

  

Σημείωση συντάκτη: 

Όταν δεν είναι σε θέση ν’ αντιληφθούν τα τραγικά τους λάθη τα οποία συνεχίζουν, δεν υπάρχει τελικά περίπτωση να διορθώσουν θέματα πολύ πιο πολύπλοκα όπως είναι ο προσωπικός μου πολύχρονος αγώνας κατά της κρατικής διαφθοράς… 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com