Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

2014 – 2022 Οι διαγραμμίσεις απέκλεισαν και το Ναυτικό Νοσοκομείο

 

Από το 2014 μέχρι και σήμερα επισημαίνουμε τα σφάλματα με τις συνεχόμενες διπλές διαγραμμίσεις δίχως να λαμβάνονται υπόψη από τους αρμόδιους.  Ανευθυνότητας, λοιπόν συνέχεια με τις διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις αφού το εργολαβικό συνεργείο… κατόρθωσε ν’ αποκλείσει ακόμα και το Ναυτικό Νοσοκομείο και την παραδίπλα από αυτό Λέσχη Υπαξιωματικών Στόλου Κρήτης.

 Όσοι, λοιπόν, οδηγούν ερχόμενοι από ανατολικά του κεντρικού δρόμου μπορούν να εισέλθουν και στις δύο προαναφερόμενες υπηρεσίες αλλά όσοι έρχονται από δυτικά, η διπλή συνεχόμενη διαγράμμιση δεν τους το επιτρέπει.. Το ίδιο και αντίθετα συμβαίνει και με όσους θέλουν να εξέλθουν από τα προαύλια αυτών των υπηρεσιών για να συνεχίσουν την πορεία τους. Προς δυτικά, δηλαδή προς Σούδα μπορούν να κατευθύνονται οι εξερχόμενοι, ενώ προς ανατολικά για Αποκόρωνα ή Ρέθυμνο η διπλή συνεχόμενη διαγράμμιση τους καθιστά παράνομους.  

Γιάννης Η. Κάκανος

Στους παρακάτω συνδέσμου θα δείτε πρόσφατες αλλά και παλαιότερες αναρτήσεις μας για αυτή την απαράδεκτη παράνομη κατάσταση που συνεχίζεται…   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com