Δευτέρα , 15 Ιούλιος 2024

Το “Επαρχιακό φως” δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα και δεν δέχεται διαφημίσεις

Διανύουμε την τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τους υποψήφιους στην Περιφέρεια και στους Δήμους να δίνουν τον προσωπικό αγώνα τους για εκλογή.

Για το σκοπό αυτό, έχουν… επιστρατεύσει τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία, με διαφημίσεις στα Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά, με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την αποστολή email και μηνυμάτων αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία σε γνωστούς και αγνώστους.  

Λόγω της πληθώρας των μηνυμάτων που δεχόμαστε για προβολή υποψηφίων, το  “Επαρχιακό φως” γνωστοποιεί πως δεν δέχεται διαφημίσεις τους, δεδομένου ότι δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα αλλά είναι μία πολύτιμη προσωπική πολιτιστική ιστοσελίδα.

Εξαίρεση μόνο, αποτέλεσε η περίοδος από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 που εκδιδόταν το πολιτιστικό μας περιοδικό του οποίου η διανομή των δέκα χιλιάδων τευχών γινόταν δωρεάν και έπρεπε να καλυφθούν τα έξοδα. Δυστυχώς όμως, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε και έτσι η έκδοση διακόπηκε.

Με την ευκαιρία αυτή, ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού θα απέχουμε, ως διαμαρτυρία για το εκλογικό σύστημα, την κυβερνητική διχαστική πολιτική καθώς επίσης και την διχόνοια στην αξιωματική αντιπολίτευση και τα λοιπά κόμματα της Βουλής. 

Άποψή μας την οποία επισημαίνουμε άλλη μία φορά, είναι η ανάγκη ενός μικτού εκλογικού συστήματος για εκλογή άξιων προσώπων από όλους τους κομματικούς χώρους.  


Δείτε παρακάτω τα 25 συλλεκτικά τεύχη από το πολιτιστικό μας περιοδικό…

https://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com