Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Η “σιωπή”… δεν είναι πάντα χρυσός

Γιάννης Η. Κάκανος

Με συλλογικό αγώνα μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανόρθωση του κράτους.

……………………………………

 Χανιά 8 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΣ ΤΗ: ΦΩΝΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ( [email protected]

ΚΟΙΝ:

α) Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Χανίων ( [email protected]  )

β) Ένωση Αστυνομικών Υπαλ. Νομού Χανίων ( [email protected]  ) 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Κατ΄ αρχήν απευθύνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για το νέο έτος, το οποίο ευελπιστούμε να είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλο προηγούμενο, προς όφελος κυρίως της χώρας μας.

Με αφορμή την τελευταία τριμηνιαία έκδοση της “Φωνής Αποστράτων Αστυνομικών” καθώς επίσης και τον “μίνι” ανασχηματισμό της κυβέρνησης, επισημαίνουμε την ανάγκη – εκφράζοντας παράλληλα και την ελπίδα – με τη δική μας τη… “Φωνή”, ν’ αλλάξουν ριζικά πολλές διαδικασίες τις οποίες γνωρίζαμε αλλά από φόβο δεν εκφράζαμε τις απόψεις μας. 

Δεδομένου ότι κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, παρακαλώ όπως μελετήσετε τον προσωπικό μας πολύχρονο αγώνα κατά του αναχρονισμού και της γραφειοκρατίας, για τον οποίο μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας μου. 

Είμαστε απόστρατοι αλλά όχι απόμαχοι και πρέπει έστω και αργά να αντιληφθούμε πώς η σιωπή μας κατά την ενεργό υπηρεσία, απέβαινε αποκλειστικά προς όφελος επίορκων συναδέλφων. 

Οι εποχές αλλάζουν τα δεδομένα όμως τα εδώ και χρόνια ισχύοντα παραμένουν, ζημιώνοντας το δημόσιο συμφέρον. 

Οι διαδικασίες των προαγωγών για τους εν ενεργεία συναδέλφους δεν συνάδουν με τη λογική της δικαιοσύνης. Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς και με τις παράνομα γραφειοκρατικές διαδικασίες σύνταξης διαφόρων δαπανών. 

Με συναδελφικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Γιάννης Η. Κάκανος – Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com