Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Διαχρονική η… εξόντωση στη δημόσια διοίκηση

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος β’ ε.α. 

Σε μια ευνομούμενη χώρα η δημόσια διοίκηση λειτουργεί άψογα, όταν υπάρχει αξιοκρατία.

Τότε μόνο, λάθη ή παραλείψεις που ενδεχομένως θα προκύψουν μπορούν να διορθωθούν και να αποκατασταθούν θιγόμενοι και αδικημένοι.

Το αντίθετο συμβαίνει σε μια χώρα όπως η δική μας η οποία εξακολουθεί να είναι πρωταθλήτρια στη διαφθορά, “τρώγοντας” τα παιδιά της με τον κομματικό  παραλογισμό σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης.

Διαχέοντας στην ιεραρχική δομή τον φόβο, εξοντώνει κάθε έντιμο και φιλότιμο “εργάτη” του κράτους, στερώντας έτσι το δικαίωμα σε κάθε  θιγόμενο να δικαιωθεί με προσφυγή. 

“Για λόγους υπηρεσιακούς μετατεθήκατε”,  είναι η απάντηση. Και φυσικά ακολουθούν οι υπόλοιπες εκδικητικές τιμωρίες.

Καταστάσεις, που τις αποδέχονται και οι 300 της Βουλής, χωρίς να κάνουν κάτι για να επέλθει αλλαγή.

Αυτό το άδικο πολιτικό σύστημα επιμένει να κυβερνά την Ελλάδα με το 40 έως 45% του εκλογικού ποσοστού των πολιτών, καθιερώνοντας επαναλαμβανόμενα καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Το άρθρο μας αποτελεί αλυσίδα άλλων που έχουν προηγηθεί “καθρεφτίζοντας” έναν τίμιο πολύχρονο αγώνα υπέρ του δημοσίου συμφέροντος από την επιζήμια διαχρονική απάτη και την συγκάλυψη παρανομιών στο θέμα που αφορά στα χιλιάδες κρατικά οχήματα.

Περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:   Ώρα ευθύνης και εθνικού χρέους 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com