Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Έκτακτες αρχαιρεσίες στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων

Έκτακτες αρχαιρεσίες πραγματοποίησε την Τρίτη και την Τετάρτη 17 και 18  Οκτωβρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με 13 υποψήφιους για το Δ.Σ. και 14 ως αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Οι εκλογές επισπεύθηκαν εξαιτίας της προφυλάκισης του πρώην προέδρου της Ένωσης. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο πρώτος ήρθε ο Στυλιανός Σελληνιωτάκης με 150 ψήφους. Δεύτερος ο Αθανάσιος Γεωργιάδης με 125. Τρίτος ο Χρήστος Κουκουβιτάκης με 111. Τέταρτος ο Ιωάννης Κλαουράκης με 88. Πέμπτος ο Μιχαήλ Χατζηαναστασίου με 62. Έκτος ο Οδυσσέας Λογαρίδης με 61. Έβδομη η Μαρία Ξενικάκη με 56. Όγδοη η Ελένη Βιγλάκη με 54. Ένατη η Αικατερίνη Χριστοδουλάκη με 46. Δέκατος ο Χαράλαμπος Δεσδενάκης με 40. Ενδέκατος ο Γεώργιος Σαρρής με 37. Δωδέκατος ο Στυλιανός Αμαργιανιτάκης με 23  και δέκατος τρίτος ο Στυλιανός Παντελάκης με 21 ψήφους. 

Στους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία ισοψήφισαν με 187 ψήφους ο Στυλιανός Σελληνιωτάκης με την Ελένη Δασκαλάκη. Ακολούθησαν: Ο Ιωάννης Κλαουράκης με 127. Ο Χρήστος Κουκουβιτάκης με 126. Ο Ιωάννης Κλιματσάκης με 98. Ο Γιώργος Πιτσιτάκης με 94. Η Μαρία Ξενικάκη με 76. Η Σοφία Λογαρίδου με 73. Ο Γιώργος Σαρρής με 57. Ο Στυλιανός Αμαργιανιτάκης με 54. Ο Στυλιανός Παντελάκης με 37. Ο Ευάγγελος Χουρδάκης με 30. Ο Μιχαήλ Βαμβουνάκης με 29. Ο Χαρίδημος Ορφανουδάκης με 22.  

Ο γράφων ως απόστρατος εύχεται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει να έχει τόλμη και καλή πορεία ώστε  με καλές σκέψεις να καινοτομεί προς όφελος πάνω απ’ όλα του δημοσίου και όχι του προσωπικού συμφέροντος καθώς τα εκ των έσω κακώς κείμενα που διαιωνίζονται με ανοχές, πρέπει να εκλείψουν..

Για μελέτη και προβληματισμό παραθέτω τους παρακάτω συνδέσμους…  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com