Κυριακή , 26 Μάϊος 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πεπραγμένα της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων

 

Τα πεπραγμένα της χρονικής περιόδου όπου διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής αξιωματικός αιτιολογούνται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου της Ένωσης, με αφορμή την Έκτακτη Γενική Συνέλευση τους η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων. 

Σημείωση σύνταξης:  Ο γράφων αποστρατευθείς το 2001 με τον ελάχιστο χρόνο συμπλήρωσης για συνταξιοδότηση υποχρεώθηκε να συνεχίσει τον αγώνα που είχε αρχίσει δημόσια το 1993 προσκαλώντας τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σε συζήτηση κατά της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς επειδή οι μέχρι τότε συνδικαλιστές της Ένωσης ενώ αρχικά υποστήριξαν την προσπάθεια του, στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν κηρύσσοντας του και “πόλεμο”, με διάφορες συκοφαντίες παρά του ότι εκείνη την περίοδο ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Περισσότερα σε διάφορα δημοσιεύματα που υπάρχουν στην παρούσα  ιστοσελίδα του καθώς επίσης και ερωτήσεις αρκετών βουλευτών οι οποίοι στη συνέχεια και αυτοί τον εγκατέλειψαν προς χάρη της διαγωνιζόμενης διαφθοράς που αφορά το κεφάλαιο “Κρατικά οχήματα” που δυστυχώς κυκλοφορούν ακόμα παράνομα…     

                                                                                                                                                                                                  Χανιά, 17-09-2023 
            ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 46/2023

 Προς:    Υπηρεσίες μας – Μέλη μας  

 Κοιν:  Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: « Πεπραγμένα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Α.Υ.Χ.».

   Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13-09-2023) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

   Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκλήθηκε κατόπιν των γεγονότων που προηγήθηκαν και συγκεκριμένα η σύλληψη του πρώην Προέδρου της Ένωσης κατηγορούμενου για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία – δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

    Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός Απολογισμός του τελευταίου εξαμήνου.

   Επιπρόσθετα υπερψηφίστηκε η πρόταση μέλους της Ένωσης, για τον διορισμό οικονομικού τεχνικού συμβούλου ή ορκωτού λογιστή, προκειμένου πραγματοποιηθεί οικονομικός διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων της Ένωσης καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, στα οποία ήταν Πρόεδρος ο ανωτέρω προφυλακισθείς, αλλά και προγενέστερων ετών αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

   Ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτείται ώστε να εκκινήσει άμεσα τη συγκεκριμένη διαδικασία.

   Τέλος ορίστηκε ως ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ.Χ. η 17η & 18η Οκτωβρίου στα γραφεία της Ένωσης.

Για το Δ.Σ.

 ΟΠρόεδρος ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός6972871787    ΟΓενικός Γραμματέας ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ  Χρήστος6907158154  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com