Πέμπτη , 30 Νοε 2023

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ LINES – Μ’ επιτυχία ολοκληρώθηκε για 11η φορά η εθελοντική αιμοδοσία

 

Η ΑΝΕΚ LINES, για 11η φορά ένωσε τις δυνάμεις της με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανιών «Άγιος Ιωάννης» πραγματοποιώντας μ’ επιτυχία από τις 9 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 2 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το γενικό νοσοκομείο Χανίων στα Κεντρικά Γραφεία της στα Χανιά, ενώ παράλληλα έγινε για 2η συνεχή χρονιά δειγματοληψία για τη δωρεά μυελού των οστών.

«Η ΑΝΕΚ έχει στηρίξει την προσπάθεια αυτή από την αρχή και είναι χορηγός μας. Εκτός από εργαζόμενους στην ΑΝΕΚ έχουν έρθει και αρκετοί άλλοι να δώσουν αίμα. ‘Όλους τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να έχουν υγεία και χαρές στη ζωή τους», σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Δέσποινα Ροδουσάκη, ευχαριστώντας την εταιρεία για τη στήριξή της.  

Από την πλευρά της ΑΝΕΚ ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης σημείωσε: «Ευτυχής η σημερινή συγκυρία που γιορτάζουμε την σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ γιορτάζουνε και είναι ενταγμένοι στη μεγάλη ταξιαρχία της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας γιατί ο άγνωστος λήπτης του αίματος που δίδουν οι υπάλληλοί μας είναι άγνωστος και από καταγωγή, από χρώμα, από γλώσσα, από εθνικότητα  και από οτιδήποτε άλλο χαρακτηρίζει και διαχωρίζει τους ανθρώπους. Γι’ αυτό λοιπόν η κορυφαία πράξη αλληλεγγύης που σήμερα πραγματοποιείται έχει δημιουργήσει παράδοση στο προσωπικό της ΑΝΕΚ με 11η χρονιά τη φετινή και δεύτερη στη δειγματοληψία μυελού των οστών».

Ο ίδιος συνεχίζοντας επεσήμανε κάνοντας παράλληλα μια υπόμνηση: «Το κοσμικό όνομα του αγίου Ειρηναίου Γαλανάκη ήταν Μιχαήλ. Κατά κόσμο, λοιπόν, εορτάζει και αυτός σήμερα για να θυμηθούμε την μεγάλη του ρήση και την μεγάλη του διαθήκη ότι “ορθοπραξία  για όλους μας σημαίνει ορθοδοξία”. Επομένως, το ορθός πράττει  είναι εκείνο που καθορίζει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, την πρεπειά που λέμε εμείς εδώ στην Κρήτη». 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

 _DSC7241wtmk

Ο κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Δέσποινα Ροδουσάκη

_DSC7214wtmk

Ο κ. Γεώργιος Ψαριανός είναι τακτικός αιμοδότης και υπάλληλος στην ΑΝΕΚ

_DSC7235wtmk

Αιμοδότρια και υπάλληλος επίσης στην εταιρεία είναι  η κα Ελένη Τσιβουράκη

_DSC7217wtmk

Η κα Δέσποινα Ροδουσάκη με την εθελόντρια μέλος του Συλλόγου και αιμοδότρια κα Μαρία Μετζιδάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γιάννη Δερμιτζάκη αιμοδότη και αυτόν  

_DSC7225wtmk

Η ιατρός κα Μαρία Πλέσα είναι μικροβιολόγος του νοσοκομείου Χανίων και προετοιμάζει τον κ. Μιχάλη Τσιράκη, υπάλληλο της ΑΝΕΚ και αιμοδότη να δώσει αίμα 

_DSC7245wtmkΟ κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης ενώ δίνει συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε. 

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com