Τρίτη , 28 Μαρ 2023

Στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES Ημερίδα με θέμα: “Επιλέγω Ναυτιλία”

 

 P1310256

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES στα Χανιά Ημερίδα με θέμα: “Επιλέγω Ναυτιλία”. Από το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να συγκεντρώνονται οι συμμετέχοντες εν όψει της αρχόμενης στις 10 π.μ. προγραμματισμένης συζήτησης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2.30’ μ.μ.    

Η ημερίδα που διοργανώνεται από το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” και την εκπαιδευτική πρωτοβουλία “ISALOS.NET” θα έχει κεντρικά θέματα:

  1. Το πρώτο μπάρκο: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φερέλπιδες αξιωματικοί Ε.Ν.
  2. Ο αξιωματικός του μέλλοντος: Οι αυριανές προκλήσεις της γέφυρας και του μηχανοστασίου

 

Περισσότερα για την ΑΝΕΚ θα διαβάσετε και θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας: https://www.anek.gr/el/

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

 P1310258 P1310260 P1310261 P1310263

Untitled-2

Ξυλόφουρνος Στέφανου Μαλαδάκη

Ο φούρνος και η καφετέρια μας βρίσκονται πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά. Με ποιότητα και υπευθυνότητα συνεχίζουμε να προσφέρουμε όλα μας τα προϊόντα φτιαγμένα με αγνά υλικά γεγονός που έχει εκτιμηθεί από το καταναλωτικό κοινό που κάθε μέρα όλο και περισσότερο μας αγκαλιάζει.

Όλα επίσης τα προϊόντα μας μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με το καφεδάκι σας στο πρατήριο και καφετέρια μας στην οδό Ακρωτηρίου.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: www.xilofournosmaladakis.gr

Τηλέφωνα: 2821 095943 στα Παχιανά και 2821 0  28525 στο Ακρωτήρι  

Διεύθυνση και εργαζόμενοι ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία και ευχάριστη να είναι η νέα η χρονιά 2019 

P1310264

P1310265 P1310266

Παραθέτουμε παρακάτω Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ LINES με θαυμάσιες φωτογραφίες από την Ημερίδα 

Χανιά 10-12-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ΑΝΕΚ LINES η Ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία στην Κρήτη»

 

Στο κατάμεστο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES η  νέα γενιά  των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού “ταξίδεψε” για δεύτερη χρονιά στην γνώση της ναυτιλίας στο πλαίσιο της ημερίδας “Επιλέγω Ναυτιλία” που διοργάνωσε το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Isalos.Net».

Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα ζητήματα της σύγχρονης ναυτιλίας περιελάμβανε δύο θεματικούς άξονες:

  • Το πρώτο μπάρκο: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φερέλπιδες αξιωματικοί Ε.Ν. Και
  • Ο αξιωματικός του μέλλοντος: Οι αυριανές προκλήσεις της γέφυρας και του μηχανοστασίου.

 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Γιώργος Κατσανεβάκης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: « Όλοι εμείς στην ΑΝΕΚ LΙΝES είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλλουμε στην πράξη στην επίτευξη παραγωγικού διαλόγου για θέματα που αφορούν στη Ναυτιλία του τόπου μας και θέτουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στον κλάδο. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Κρήτη μας, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, που στηρίζονται στο μεράκι των ανθρώπων της και στην τοπική παράδοση και κληρονομιά.

Κατά την διάρκεια της ημερίδος συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων:

Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι ενός δόκιμου, τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή των δοκίμων από μια ναυτιλιακή εταιρεία, καθώς και το τι θα πρέπει να γνωρίζει ένας νέος σχετικά με την ασφάλιση του και την υγειονομική του περίθαλψη.

 Παράλληλα, αναλύθηκαν οι προκλήσεις της γέφυρας και του μηχανοστασίου, η εξέλιξη της τεχνολογίας και το πόσο μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα του ναυτικού πάνω στο πλοίο. Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα μεγαλύτερης εξειδίκευσης- εκπαίδευσης των ναυτικών και αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σταδιοδρομίας σε πλοία που φέρουν την ελληνική σημαία.

Ακολούθησε συνομιλία μεταξύ των σπουδαστών με στελέχη κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών,  εκπαιδευτικών ιδρυμάτων & φορέων που παρευρέθησαν.

Η ΑΝEK LINES για μία ακόμα φορά φιλοξένησε μια επιτυχημένη εκδήλωση, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη μέριμνά της για τις μελλοντικές γενιές. Στηρίζοντας διαχρονικά την ανάπτυξη της ναυτιλίας στη χώρα μας και τις προσπάθειες των τοπικών και εθνικών φορέων σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία στέκεται αρωγός σε κάθε κίνηση που στοχεύει σε ένα καλύτερο μέλλον, που θεμελιώνεται στις αρχές και τις αξίες των κρητικών αξιών και εξελίσσεται στο χρόνο.

Και το ταξίδι συνεχίζεται με πλώρη το μέλλον!

 ΦΩΤΟ-Νο-1

Σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, λίγο πριν την είσοδο τους στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES που φιλοξένησε για δεύτερη φορά την ημερίδα “Επιλέγω Ναυτιλία”.

 

 

 

ΦΩΤΟ-Νο-2

 

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Γιώργος Κατσανεβάκης, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους εστίασε στην αξία της έννοιας “επιλέγω ναυτιλία”

 

 

ΦΩΤΟ-Νο-3

 

Ο Διευθυντής των “Ναυτικών Χρονικών” Ηλίας Μπίσιας ανέφερε στον χαιρετισμό του,  ότι στόχος της ημερίδας είναι η παροχή ενός σταθερού δίαυλου επικοινωνίας με την  νέα γενιά  και η ενημέρωση για όσα απαιτούν τα ναυτιλιακά επαγγέλματα

 

ΦΩΤΟ-Νο-4

Με συντονιστή τον capt Γιώργο Γεωργούλη αναπτύχθηκαν και οι δύο θεματικές ενότητες της ημερίδας: Ο αξιωματικός του μέλλοντος: οι αυριανές προκλήσεις της γέφυρας και του μηχανοστασίου (Φωτό πάνω) και   – Το πρώτο μπάρκο: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φερέλπιδες αξιωματικοί Εμπορικού Ναυτικού (Φωτό κάτω)

ΦΩΤΟ-Νο-5 ΦΩΤΟ-Νο-6 ΦΩΤΟ-Νο7

 

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES, ναυτιλιακοί φορείς και εκατοντάδες σπουδαστές την Ημερίδα “Επιλέγω Ναυτιλία”, που οργάνωσε το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία “Isalos. Net”. 

P1300730

Πολλές εγκάρδιες ευχές για χρόνια πολλά με υγεία, καλές γιορτές, ευχάριστη τη νέα χρονιά 2019, καλά ταξίδια και καλή επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών.

Το “Επαρχιακό φως” www.eparxiakofos.gr  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com