Δευτέρα , 26 Φεβ 2024

Αιμοδοσία στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Σούδας

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης με μεγάλη προσέλευση κυρίως πρωτοετών φοιτητών της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Σούδας, η εθελοντική αιμοδοσία από τη μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Μιλώντας στα “Χ.ν.” ο διευθυντής της αιμοδοσίας ιατρός Βασίλειος Κωνστανταράκης υπογράμμισε: “Για δεύτερη μέρα αρχίζει σήμερα  η αιμοδοσία στη Σχολή η οποία εξελίσσεται πολύ καλά με τους φοιτητές κυρίως τους πρωτοετείς να έχουν δώσει πολλές φιάλες αίμα που μαζί με παλιούς αλλά και υπηρετούντες στη Σχολή συγκεντρώθηκαν ήδη πάνω από 80 φιάλες και είμαστε ακόμα στην αρχή της δεύτερης μέρας”. 

Ο πρωτοετής φοιτητής Ματθαίος Μουστάκας ενώ ετοιμάζεται να δώσει αίμα δήλωσε  ότι “ είμαι από την Αθήνα και θα δώσω σε λίγο για πρώτη φορά αίμα. Αισθάνομαι πολύ ωραία και ευελπιστώ πως θα μπορώ να δίνω τακτικά”. 

Ο φοιτητής Ιωάννης Μιχόπουλος από το Ηράκλειο είπε: “ Δίνω αίμα για πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ ευγενικό το προσωπικό και ο γιατρός και αυτή η ενέργεια αποβαίνει για καλό σκοπό. Η δική μου οικογένεια είναι εθελοντές αιμοδότες και από σήμερα αισιοδοξώ πως θα γίνω κι εγώ”.  

Ο Δημήτρης Μαρτίνος είναι από τη Βέροια και ως πρωτοετής και αυτός φοιτητής σημείωσε: “ Όπως όλοι οι συμφοιτητές μου πρωτοετείς στη Σχολή έτσι κι εγώ δίνω για πρώτη φορά αίμα που είναι μια πολύ καλή ενέργεια και αισθάνομαι πολύ όμορφα”.   

Ηλίας Ι. Κάκανος 

Αιμοδοσία πρωτοετών
Παρέα πρωτοετών στην αναμονή για να δώσουν αίμα
Βασίλειος Κωνστανταράκης διευθυντής αιμοδοσίας και Ματθαίος Μουστάκας
Δημήτρης Μαρτίνος
Ιωάννης Μιχόπουλος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com