Δευτέρα , 26 Φεβ 2024

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων…

Ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», πραγματοποίησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας τη διεξαγωγή εκλογών. στην αίθουσα “Καφέ” του Δημοτικού Κήπου Χανίων, για την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελικτικής Επιτροπής. 

Για τις αρχαιρεσίες και την ανάγκη συμμόρφωσης προς τον Κ.Ο.Κ. μίλησε στα “Χ.ν.” ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για το Δ.Σ. Σταύρος Πολέντας λέγοντας τα εξής: “ Σήμερα εδώ σε αυτό τον φιλόξενο χώρο θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες μας προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο και η νέα εξελεγκτική επιτροπή του Δ.Σ. Προσπάθεια όλων μας είναι να ανανεώσουμε τις δράσεις μας ώστε να προχωρήσουμε επιτυχώς και στους άλλους τομείς με επισκέψεις μας π.χ. σε σχολεία, δικαστήρια, που  είχαν ατονήσει. Πιστεύω πως με την ανανέωση που θα γίνει στο νέο Δ.Σ. στο οποίο είμαι εκ νέου υποψήφιος μαζί με άλλους παλιούς θα προσφέρουμε στην κοινωνία ότι καλύτερο μας επιτρέψουν οι δυνάμεις μας έχοντας την υποστήριξη της αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτείας γιατί τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα έχουν καταντήσει μάστιγα σε όλη την επικράτεια και πολύ περισσότερο στην Κρήτη που στερούμεθα δυστυχώς μιας σωστής οδού ταχείας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συμβαίνουν πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα στον σημερινό Β.Ο.Α.Κ.  Η οδήγηση χρειάζεται σύνεση. Οι μεγάλες ταχύτητες σε προβληματικούς και μη δρόμους όπως και η κατανάλωση αλκοόλ η μη χρήση ζωνών ασφαλείας και κράνων, τα φθαρμένα επίσωτρα και η κακή συντήρηση των οχημάτων αποτελούν βασικές αιτίες για τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα”.

Ερωτηθείς στη συνέχεια ο κ  Πολέντας για τη δικαστική απόφαση  στην υπόθεση της Έμμας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είπε: “ Η πολιτεία ορθώς έπραξε και άλλαξε τη νομοθεσία για να τιμωρούνται πλέον με αυστηρές ποινές οι οδηγοί που παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. προκαλώντας ατυχήματα και δυστυχήματα όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η αυστηρότητα της νομοθεσίας θ’ αποτελέσει ευελπιστώ μια σοβαρή αφορμή ώστε να μειωθούν αν όχι εκλείψουν τέτοιες καταστάσεις”.    

Ηλίας Ι. Κάκανος  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com