Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Να συμμετέχουν στις εκλογές και έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων…

Λίγες σκέψεις με αφορμή το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας: Όλα αυτά που βιώνουμε από την κατ’ εξακολούθηση ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών και προσφύγων – και μάλιστα  εν καιρώ πανδημίας –  στα νησιά μας αλλά και τις επιχειρήσεις παράνομης εισβολής αλλοδαπών  από τα χερσαία σύνορα, έχουν φέρει την πλειοψηφία των Ελλήνων στον έσχατο βαθμό της απόγνωσης.

Την κατάσταση αυτή βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τη χρεωθεί  η σημερινή κυβέρνηση, παρά τα όποια λάθη της στη μέχρι σήμερα βραχεία  διακυβέρνηση της χώρας. 

Όμως, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες αποτροπής της εισόδου των μεταναστών στα χερσαία σύνορα μας στον Έβρο, δεν συμβαίνει το ίδιο στα νησιά.

Χρέος, λοιπόν, των πολιτικών κομμάτων όπως και όλων των Ελλήνων, είναι να στηρίξουν την κυβέρνηση και όταν έρθει η ώρα της ετυμηγορίας (της κάλπης), ο καθένας να πράξει αυτό που νομίζει καλύτερο.  Έστω και αργά ν’ αποτρέψουμε την  καταστροφή της χώρας με τη συμμετοχή στις επόμενες εκλογές ικανών Ελλήνων, αποφασισμένων να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα.

Το ποσοστό της αποχής κρύβει κάθε φορά  την μεγάλη έκπληξη και  κατά την άποψή μας, αν δημιουργηθεί κι ένας πυρήνας υποψηφίων βουλευτών από Ελληνόπουλα που υπηρέτησαν την υποχρεωτική τους θητεία στις Ειδικές Ένοπλες Δυνάμεις, η πολυπόθητη ελπίδα θα γίνει επιτέλους επιτυχία.  

Γιάννης Η. Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com