Τετάρτη , 21 Φεβ 2024

Με κομματισμό πώς να πάει μπροστά η χώρα;


Όταν ένας μεγάλος αριθμός φανατισμένων ατόμων με τυφλή υποταγή στ’ αντίστοιχα κόμματα τους εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να διαδίδει συκοφαντικές επιθετικές εκφράσεις σε βάρος κομματικών αντιπάλων ή άλλων έντιμων ανθρώπων που επιθυμούν να καλυτερέψουν τα πράγματα στην πολύπαθη Ελλάδα, το μέλλον της όλο και χειρότερο θα γίνεται…   

Για παράδειγμα θ’ αναφερθούμε εκ νέου στον θεσμό του συνηγόρου του μέλους και του φίλου του ΠΑΣΟΚ πού πραγματικά ενώ πρόκειται για μια σημαντική καινοτομία, δυστυχώς, ως θεσμός παρέμεινε άγνωστος στην κοινωνία. Οι φίλοι, λοιπόν, του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για την εκλογή ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Α. Παπανδρέου. 

Μεταξύ των φίλων που προσελκύστηκαν οι περισσότεροι ήταν παλιοί αγωνιστές του κινήματος που επέστρεψαν στην πολιτική τους στέγη επειδή πίστεψαν ότι τα λάθη και οι παραλείψεις από το παρελθόν δίδαξαν πολλά.

Κι ενώ οι καλές σκέψεις όπως και η τίμια εργασία είναι ευλογία, οι παλιοί, κυρίως, πολιτικοί όπως και οι περισσότεροι συνδικαλιστές τάσσονται κατά του δημοσίου συμφέροντος αρκούμενοι στα ισχύοντα, δηλαδή τον αναχρονισμό, τη γραφειοκρατία, το ρουσφέτι που ζημιώνουν οικονομικά το κράτος, αφορμή η οποία θα μας κάνει σε λίγα χρόνια να βιώνουμε πολύ άσχημες καταστάσεις…  

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος   

Άλλη έννοια έχει ο φίλος και άλλη το μέλος ενός κόμματος

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com