Σάββατο , 2 Μαρ 2024

Υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης και όλων των πολιτικών…

Διανύουμε ήδη τον τέταρτο μήνα της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα και τα πράγματα μπορούν να καλυτερέψουν με απλές αποφάσεις και ενέργειες, αλλά δεν το πράττουν. Για την κρίσιμη, επαναλαμβάνουμε, κατάσταση, υπάρχουν ευθύνες που βαρύνουν όλες τις κυβερνήσεις, κυρίως, όμως, από τη Γερμανική Κατοχή και μετά. Φανάτιζαν κομματικά το λαό.  Ο κομματισμός αποδείχθηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας και αυτόν οφείλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε άμεσα ως απειλή της ειρήνης και της ευνομίας για τη χώρα μας.      

Ότι δεν έγινε, λοιπόν, από καμία κυβέρνηση, ευχόμαστε να επιχειρηθεί από την  κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Α. Παπανδρέου. Θα καταφέρουν, όμως, να πατάξουν τον αναχρονισμό και τη διαφθορά, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν προεκλογικά ή θα το αφήσουν όπως οι προηγούμενοι και οι παρά-προηγούμενοι κλπ. 

Πρέπει, είναι ανάγκη να γίνουν επιτέλους μεταρρυθμίσεις, εδώ και τώρα, που θα επικροτηθούν από το λαό για να κτιστεί ένα ισχυρό κράτος δικαίου με δυνατή παιδεία. Για τον σκοπό αυτόν παραθέτουμε ορισμένες προτάσεις και ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως  να φωτίσει τους πολιτικούς που εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι του λαού στη Βουλή για να πράξουν το αυτονόητο.  

1. Η πολιτική να πάψει να είναι ισόβια για τους πολιτικούς.

2. Να μην υπάρχουν και δεύτερα προσωπικά πολιτικά γραφεία.

3. Να εκλείψουν οι συνοδοί αστυνομικοί από τους βουλευτές.

Για όλα αυτά και όχι μόνο έχουμε αρθρογραφήσει επανειλημμένα και με πρόσφατη επιστολή μας στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ζητούσαμε τη μείωση της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, η οποία, σύμφωνα με το Σύνταγμα, μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο που είναι οι 200 έδρες. 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com