Τετάρτη , 22 Μάϊος 2024

Με ρουσφέτια και διαφθορά δεν προοδεύει η χώρα…

Η Βουλή πρέπει ν’ αποτελεί τον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό, μέσω του οποίου αντιπροσωπεύεται ο λαός δια των βουλευτών.

Η “εικόνα” της πολύπαθης χώρας μας, με τον κάθε πολιτικό να επιθυμεί την… ισόβια εκλογή του στο κοινοβούλιο συλλέγοντας ψήφους με “ανορθόδοξες” μεθοδεύσεις προσωπικών εξυπηρετήσεων, κοινώς ρουσφέτια,  κάθε άλλο παρά τιμή αποτελεί.

Ταυτόχρονα,  αρκετοί βουλευτές της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων  που κατάγονται από διάφορα χωριά, εξακολουθούν να αγνοούν την ύπαιθρο και τον πρωτογενή τομέα καταδικάζοντας έτσι στη δυστυχία χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφους.

Για να αλλάξει αυτή η νοσηρή διαχρονική κατάσταση χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και ενότητα για να έρθουν τα καλύτερα.

Εμπρός λοιπόν στον αγώνα… τιμωρώντας τον κομματισμό και τις κακές συνήθειες πολιτικών με συμμετοχές φίλων στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων ώστε να μετασχηματιστεί η πατρίδα σ’ ένα κράτος δίκαιο και ισχυρό με υπεύθυνο δημόσιο τομέα και αδέκαστη δικαιοσύνη. 

Μόνο έτσι θα επέλθει η  ευημερία και η πρόοδος.  

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος υπαστυνόμος Β’ ε.α.

Περισσότερα θα διαβάσετε σε αμέτρητες παλαιότερες αλλά και πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας, όπως θα δείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com