Τετάρτη , 28 Φεβ 2024

Έλεος πια με τους υποστηρικτές των παραβατικών…

Σε μια ευνομούμενη κοινωνία σ’ ένα κράτος όπου η δημοκρατία αποτελεί παράδειγμα για μίμηση η παραβατικότητα είναι μηδαμινή έως ελάχιστη. Σε αυτά τα κράτη η πρόοδος με την ευημερία συνυπάρχουν επειδή έχουν σωστή παιδεία και δικαιοσύνη. 

Σε  μια χώρα, όμως, όπου η κρατική  διαφθορά διαιωνίζεται όπως δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα που έχει καταταχθεί από την Διεθνή Διαφάνεια ως δεύτερη πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, η εγκληματικότητα είναι διαρκής. Η παιδεία παραμένει χωρίς την ουσιαστική μόρφωση συμπεριφοράς και σεβασμό στους μεγαλύτερους και στο περιβάλλον. Η δημόσια διοίκηση εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένη στην γραφειοκρατία, τον αναχρονισμό και τους επίορκους να κάνουν ότι θέλουν. Με αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται ποτέ  να υπάρξει ελπίδα ανάπτυξης. 

Η Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας πρέπει επιτέλους να συνυπάρξουν ως κράτος εν κράτη για να ανακάμψει η… λαβωμένη πατρίδα μας από την μεταπολιτευτική περίοδο τακτικής κυβερνήσεων και κομμάτων. 

Γιάννης Η. Κάκανος 

Περισσότερα περί διαφθοράς στους παρακάτω συνδέσμους: 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com