Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Διαχρονικής “ηλιθιότητας” το… ανάγνωσμα!

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας η παθογένεια είναι διαχρονική.  ‘Όλα είναι δυνατόν να συμβούν  σε βάρος της εθνικής οικονομίας προς δόξαν του προσωπικού συμφέροντος και της επικρατούσας  σιωπής από το σύνολο των… υπευθύνων στον δημόσιο τομέα της διεφθαρμένης  κρατικής μηχανής. 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά αμέτρητες και πολύχρονες τυγχάνουν οι κατά καιρούς υποδείξεις μας προς την πολιτεία και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα με δημοσιεύματα μας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο όπως και στην προσωπική μας ιστοσελίδα για διάφορα θέματα και καταστάσεις που συμπεριλαμβάνονται στα κακώς κείμενα και χρήζουν άμεσης επέμβασης. 

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις που συναντάμε καθημερινά, επανερχόμαστε ξανά  όπως και  σε άλλο ένα θέμα  που αφορά στον προσωπικό μας αγώνα ο οποίος συμπλήρωσε δημόσια 30 χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει ουσιαστική μέριμνα από καμμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα  ώστε να αντικατασταθεί η αναχρονιστική νομοθεσία της κυβέρνησης του μακαριστού από το 1955 Αλέξανδρου Παπάγου περί ελέγχου και κυκλοφορίας των κρατικών οχημάτων.  Κι ενώ ο στόλος των οχημάτων του δημοσίου συνεχίζει να αυξάνεται  κάθε χρόνο  καθόσον μέσα σε αυτόν  συμπεριλαμβάνονται  και τα οχήματα της αυτοδιοικησης Α’ και Β’ βαθμού η διαφθορά συνεχίζεται…      

Οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούν τα άτυχα αδεσποτάκια όλης της επικράτειας για τα οποία η πολιτεία δεν έχει προβεί σε στοιχειώδη υποχρεώσεις με την πιο σημαντική που δεν  γίνονται δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα με προγράμματα αλλά και από κτηνιάτρους του δημοσίου. Η φωτογραφία που παραθέτουμε  μιλάει από μόνη της και είναι  στην περιοχή της Χαλέπας, παράπλευρα του μικρού ναού της Αγίας Κυριακής όπου ένα πλήθος από γατούλες τρέφονται έχοντας την υποστήριξη φιλόζωων …  

Το άλλο θέμα αφορά την επιμονή των αρμοδίων να δίνουν εντολές για να συνεχίζονται οι εργασίες των διπλών συνεχόμενων διαγραμμίσεων ακόμα και μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Οι φωτογραφίες είναι από τον κεντρικό δρόμο Χανίων – Κολυμπαρίου,  έξω από το δημαρχείο του Πλατανιά. Τα οχήματα του Δήμου όπως και των επιχειρήσεων αλλά και οικιών της ίδιας ευθείας τα οποία εξέρχονται με σκοπό να κατευθυνθούν δυτικά παραβιάζουν την διπλή διαχωριστική γραμμή όπως συμβαίνει  και με όσα άλλα έρχονται π.χ. από Χανιά και εισέρχονται στους προαναφερόμενους χώρους.  

Περισσότερα για όλα αυτά στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις. 

https://eparxiakofos.gr/o-politismos-den-einai-symvatos-me-kak/  


https://eparxiakofos.gr/peri-diplon-synechomenon-diagrammise/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com