Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν.Χ. με θέμα: «Ανάκληση ιδιότητας μέλους και ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:00΄  Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας. Μοναδικό θέμα συζήτησης τα ατιμωτικά αδικήματα του κρατούμενου και μέχρι πρότινος Προέδρου της Ένωσης και συγκεκριμένα εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία – δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος. 

Λόγω των αδικημάτων αυτών και σύμφωνα με την παρ. δ του άρθρου 8 του Καταστατικού μας ανακαλείται η ιδιότητά του ως τακτικό μέλος της Ένωσης, ομοίως όπως επιτάσσει η διάταξη του άρθρου 14 του Καταστατικού ότι μέλος του Δ.Σ. θεωρείται ότι παραιτήθηκε αν για οποιοδήποτε λόγο χάσει την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Ένωσης. Την θέση αυτού στο επταμελές Δ.Σ. κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη ενώ τη θέση του στους αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ Ανάργυρος.

Γίνεται ιδιαίτερη μνεία ότι ορίστηκαν ημερομηνίες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 για τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τον καθορισμό ημερομηνίας για την άμεση διεξαγωγή αρχαιρεσιών στην Ένωσή μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγκροτήθηκε ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος : ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

Αντιπρόεδρος : ΚΛΑΟΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας : ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος

Ταμίας : ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ Ανάργυρος

Οργανωτικός Γραμματέας : ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη

Μέλος : ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΚΗΣ Ρούσσος

Μέλος : ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός 6972871787

Ο Γενικός Γραμματέας ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος 6907158154 

……………………………………………………………………..

Σημείωση σύνταξης: Πολύ σωστή και έγκαιρη η απόφασή σας , αλλά αυτή η υπόθεση θέλει σε βάθος διερεύνηση καθόσον ο “τύπος” αυτός από τα πρώτα του χρόνια στο Σώμα είχε παρόμοια περιστατικά αλλά κάποιο πολιτικό πρόσωπο τον απάλλαξε και από την ΕΔΕ αλλά και Ποινικά… Αν δεν κάνω λάθος, τον βοήθησε και έγινε αξιωματικός… Κάθαρση παντού για να υπάρξει ελπίδα…

Το Επαρχιακό φως 

…………………………………………………………….. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com