Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Νέο κρούσμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. με Χανιώτες αστυνομικούς…

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος υπαστυνόμος Β’ ε.α

.  

Η διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία υπήρχε ανέκαθεν και καλά κρατεί μέχρι σήμερα, παρά του ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς διάφορα κρούσματα εκ των οποίων πολλά εξ αυτών δεν προχωρούν εξαιτίας των πολιτικών μέσων που επεμβαίνουν προστατεύοντας τους ενόχους. 

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, το πρόσωπο που συνελήφθη δεν είναι τυχαίο, αλλά αξιωματικός, διοικητής υπηρεσίας, συνδικαλιστής, ενώ είχε έντονη την επιθυμία να ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. 

Στο διαδίκτυο αποκαλύπτεται και το ονοματεπώνυμο του. Σύμφωνα, όμως με την ισχύουσα νομοθεσία δεν θα το αναφέρουμε αν και οι ένοχοι όποιοι και αν είναι πρέπει να γίνονται γνωστοί στην κοινωνία. 

Η πολιτική ζωή όπως και όλος ο δημόσιος τομέας υποθάλπουν τεράστια διαφθορά και αλίμονο στον κάθε φιλότιμο υπάλληλο που θα θελήσει να προτείνει σκέψεις – μελέτες που θα ωφελήσουν το δημόσιο συμφέρον. Το σύστημα, δυστυχώς θα τον θεωρήσει ένοχο υποστηρίζοντας πάντα την επιορκία και την διαφθορά. Ο προσωπικός μου αγώνας κατά της διαφθοράς στο κεφάλαιο που αφορά τα κρατικά οχήματα συμπλήρωσε 30 χρόνια. Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα και οι συνδικαλιστές επιμένουν να στηρίζουν τις νομοθεσίες της κυβέρνησης του Αλέξανδρου Παπάγου που ψηφίστηκαν το 1953. 

 Σημείωση σύνταξης: Aυτή η υπόθεση θέλει σε βάθος διερεύνηση καθόσον ο “τύπος” αυτός από τα πρώτα του χρόνια στο Σώμα είχε παρόμοια περιστατικά αλλά κάποιο πολιτικό πρόσωπο τον απάλλαξε και από την ΕΔΕ αλλά και Ποινικά… Αν δεν κάνω λάθος τον βοήθησε και έγινε αξιωματικός… Κάθαρση παντού για να υπάρξει ελπίδα…   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com