Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δύσκολα επιβιώνουν στον δημόσιο τομέα όσοι έχουν καθαρές συνειδήσεις

 

Αναφορά σήμερα, σε έναν χαρισματικό άνθρωπο, ο οποίος με την συνδικαλιστική του  δράση στην Ελληνική Αστυνομία για την εδραίωση του συνδικαλισμού, στοχοποιήθηκε από το διεφθαρμένο πολιτικό και διοικητικό σύστημα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί η τιμωρία της απόταξης από το Σώμα.

Ο κ. Ανέστης Κελεσίδης

Πρόκειται για τον Ανέστη Κελεσίδη ο οποίος αγάπησε και συνεχίζει να αγαπά το Σώμα, παρά την διαχρονική πίκρα που γεύεται ακόμα τόσο από την φυσική όσο και από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της κατά κάποιον τρόπο αδιαφορίας που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. 

Ο Ανέστης Κελεσίδης απέδειξε και ως ενεργός πολίτης την αξία του τόσο στην κοινωνία όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ασχολήθηκε με τη ζωγραφική τέχνη. 

Πέρασαν τόσα χρόνια από τότε και ακόμα να δικαιωθεί. Δεν είναι βέβαια ο μόνος, αλλά και λίγοι ακόμα άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο γράφων,  του οποίου ο αγώνας τον οποίο συνεχίζει κατά της κρατικής διαφθοράς, πλησιάζει την τριακονταετία. Περισσότερα στον σύνδεσμο:

Παραθέτουμε ορισμένα έργα τέχνης του Ανέστη Κελεσίδη, όπως και τον ίδιο σε κάποια στιγμή περίσκεψης, που είδαμε από την  συλλογή του στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook. Αξίζει να παρακολουθήσετε την ομιλία του στον παρακάτω σύνδεσμο:  

https://www.facebook.com/anestis.kelesidis.12/videos/816849985983040

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com