Σάββατο , 2 Μαρ 2024

Το «Επαρχιακό φως» με νέα διαφορετική ύλη και περισσότερα τεύχη

Μια “χρυσή ευκαιρία” από το “Επαρχιακό φως” με όσο χώρο επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι για να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά τα χωριά, τα νησιά και οι πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από οκτώ χιλιάδες τεύχη διανέμονται σε όλη την Κρήτη και θα στέλνονται και σε κάθε προβαλλόμενη περιοχή, κατόπιν παραγγελιών, όσα τεύχη ζητηθούν επί πλέον.

Παρέα φίλων στην Αυστραλία διαβάζει το Επαρχιακό φως

Η επιθυμία εκατοντάδων αναγνωστών μας, οι οποίοι ζήτησαν να συμπεριλαμβάνονται στο εξής χωριά και νησιά της Ελλάδας στο πολιτιστικό μας περιοδικό, αποτέλεσε το έναυσμα ν’ αποφασίσουμε σημαντικές αλλαγές στην ύλη και στον αριθμό των τευχών του, από το νέο έτος.

Σκοπός της νέας προσπάθειας, είναι να εκτυπώνεται το περιοδικό μ’ ελάχιστο αριθμό οκτώ (8.000) χιλιάδων τευχών, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και να διπλασιαστεί ο αριθμός τους, αφού αυτό θα εξαρτάται κάθε φορά από τις επί πλέον παραγγελίες των φορέων ή και των μεμονωμένων αναγνωστών, που επιθυμούν τα νησιά και τα χωριά τους να συμπεριλαμβάνονται στην εκάστοτε ύλη του.

Το «Επαρχιακό φως» θα διανέμεται δωρεάν, ενώ όσοι παραγγέλνουν τεύχη οφείλουν να συνεισφέρουν στα έξοδα κόστους του χώρου που προβάλλονται τα χωριά, τα νησιά ή οι εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν.

Ταυτόχρονα, θα δίνουμε την «χρυσή ευκαιρία» να διαφημίζονται τουριστικές ως επί το πλείστον επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, με τις ίδιες φιλικές τιμές που θα χρεώνονται και οι επαγγελματίες των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.  

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

Περισσότερα εδώ:   https://eparxiakofos.gr/choria-tis-elladas/

Το εξώφυλλο του 24ου τεύχους μας και ο σύνδεσμος που θα δείτε όλο το περιοδικό.

Το εξώφυλλο του 23ου τεύχους μας και ο σύνδεσμος που θα δείτε όλο το περιοδικό.

Το εξώφυλλο του 22ου τεύχους μας και ο σύνδεσμος που θα δείτε όλο το περιοδικό.

Το εξώφυλλο του 21ου τεύχους μας και ο σύνδεσμος που θα δείτε όλο το περιοδικό.

Το εξώφυλλο του 20ου τεύχους μας και ο σύνδεσμος που θα δείτε όλο το περιοδικό.

Πριν από αρκετά χρόνια παρουσιάσαμε πολλά νησιά στα Χανιώτικα νέα, Τώρα θα επανέλθουμε στο Επαρχιακό φως με περισσότερο χώρο προβολής τους μαζί με πόλεις, χωριά και κωμοπόλεις όλης της Ελλάδας.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com