Σάββατο , 2 Δεκ 2023

Χωριά και νησιά της Ελλάδας

Τον κύκλο της διαδρομής του, η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012 με εκδηλώσεις τόσο  από το παρελθόν όσο και πρόσφατες, “κλείνει” την παρούσα χρονιά το «Επαρχιακό φως», το οποίο θα συνεχίσει να εκδίδεται προβάλλοντας κυρίως ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία περιοχών από πρώην Κοινότητες, τιμώντας έτσι μικρά και μεγαλύτερα “Χωριά, αλλά και νησιά της Ελλάδας”.

Τα “Χωριά και τα νησιά της Ελλάδας”, λοιπόν, στο αναβαθμισμένο «Επαρχιακό φως», θα δώσουν ακόμα περισσότερη αξία στο κεφάλαιο πολιτισμός και παράδοση, αναδεικνύοντας περιοχές της νησιώτικης και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Για τα δικά σας μέρη που θέλετε να συμπεριληφθούν με παλιές και νέες φωτογραφίες στο περιοδικό μας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στον αριθμό 6979 457191 ή με μήνυμα στα email: info@xoriaelladas.gr  και [email protected]

Τα περιοδικά μας θα συνεχιστούν να διανέμονται δωρεάν παρέχοντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και εκτός Κρήτης, να προβληθούν με φιλικές τιμές.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος www.eparxiakofos.gr

KAKANOS_NEW_CARDS_.cdr

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com