Ανακοίνωση

Το «ΑΝΤΙ» του Ραγκούση στον «Καλλικράτη»

 


Οι νομοθεσίες σε όλες τις προοδευτικές χώρες αλλάζουν ή τροποποιούνται προς το καλύτερο, αλλά, δυστυχώς, εδώ στην  Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Για τον αναχρονισμό και τη γραφειοκρατία ούτε λόγος να γίνεται αφού, σε παράφραση βέβαια, «όλα λειτουργούν άψογα και νομότυπα» για τον πολιτικό μας κόσμο και να τα καταντήματα μας, ο διεθνής διασυρμός της πατρίδας.

Στον «Καλλικράτη» τώρα, αυτό το νομοσχέδιο που καταστρέφει κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη χώρα έχουν ονομασθεί οι πρώην νομάρχες αντιπεριφερειάρχες και οι πρώην νομοί, αντιπεριφέρειες. Ονομασίες που ακούγονται… κακόηχα αλλά παραμένουν. Το νομοσχέδιο, βέβαια του Γιάννη Ραγκούση με τον «Καλλικράτη»,  δεν με έκφρασε  από την αρχή και γι’ αυτό αδιαφόρησα στην υποχρέωση  να πάω στην κάλπη. Μεταξύ, λοιπόν, πολλών αλλαγών που πρέπει να γίνουν για βελτίωση, είναι απαραίτητο να επανέλθουν οι ονομασίες των Νομών. Έτσι θα έχουμε για την Κρήτη όπως παλιά τους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου με αντίστοιχους νομάρχες. Η περιφέρεια Κρήτης  όπως και όλες οι άλλες περιφέρειες  να έχουν τον αιρετό  περιφερειάρχη τους χωρίς… κηδεμόνα!

Ο αναχρονισμός και η διαπλοκή αρέσουν και στον “Καλλικράτη”

 

Κι εδώ θα δείτε τα παιδιά του… Καλλικράτη!  

2 σχόλια

  1. Ιωάννης Κάκανος

    Ευχαριστούμε επίσης τη σπουδαία αναζήτηση μηχανής Palo.gr
    http://www.palo.gr/cluster/articles/krhth-nea/27649/?clid=7188039

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com