Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΝΙΩΝ – Σε απελπισία παραγωγοί και πελάτες

Από το σημερινό μας οδοιπορικό στη λαϊκή αγορά της Νέας Χώρας καταγράψαμε δηλώσεις από παραγωγούς και πελάτες οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο για την τραγική πραγματικότητα που βιώνουν οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι και γενικά η φτωχολογιά. Από διάφορες δηλώσεις παραγωγών, εμπόρων και πελατών που καταγράψαμε προβάλλουμε ενδεικτικά τις παρακάτω καθόσον όλοι εκφράστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.   


Κώστας Καψωμενάκης, πρόεδρος Λαϊκής αγοράς παραγωγών: “Δεν υπάρχει κίνηση ενώ οι τιμές είναι πολύ καλές και από πέρυσι χαμηλότερες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά έρχονται και από τα Ιδρύματα και μας ζητούν δωρεάν προϊόντα γιατί δεν έχουν χρήματα να τα συντηρήσουν. Προτείνουμε, λοιπόν, ανατροπή σε όλα για να ξεκινήσουμε από την αρχή…”. 

 

 


Σταύρος Μαρκουλάκης, πρόεδρος Λαϊκής αγοράς εμπόρων: “ Ο κόσμος με αυτή την κρίση δεν έχει χρήματα και τους προτρέπουμε να στηρίζουν την λαϊκή αγορά που βρίσκουν τα πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές.  Δυστυχώς, όμως, ξαναγυρίσαμε όπως παλιά στα βερεσέ και πολλοί κρατούν βιβλιαράκια για να ψωνίζουν…”.  

 

 

Τζινευράκης Αντώνιος: “ Φρέσκο το ψάρι μας και οι τιμές μας εδώ και δύο χρόνια  χαμηλές αλλά λόγω οικονομικής κρίσης ο κόσμος είναι λίγος…”.

 

 

 Φωτεινή: “Ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για τις χαμηλές τιμές…”.

 

  Γεώργιος Ροδομαγουλάκης, παραγωγός. “Υπάρχει μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα με αυτή την κατάσταση. Τίποτα δεν πούλησα…”.

 

 Κρισάρα Χρυσούλα: “Δεν έχουμε χρήματα οπότε για μας τους περισσότερους ηλικιωμένους είναι όλα… ακριβά”.

 

 

 “Γκαλίνα με λένε και είμαι από την Ουκρανία. Μένω εδώ στα πανέμορφα αγαπημένα μου Χανιά και ψωνίζω πάντα από τη λαϊκή ότι μου χρειάζεται και σε πολύ καλή τιμή”.

 

 Στιγμιότυπα από τη λαϊκή αγορά με ελάχιστο κόσμο… 

 

 Νεκτάριος Πατσουράκης, παραγωγός: “Από την Κουντούρα έρχομαι και ορίστε τίποτα σχεδόν δεν πούλησα. Μας έχουν καταστρέψει οι πολιτικοί…”.

 

 

  Γεώργιος Περβολιανάκης, έμπορος: “Η λαϊκή αγορά λέει ότι έχουν πεθάνει όλοι οι τίμιοι Έλληνες μόνο οι άτιμοι ζούνε…”.  

 

Πλάνα βιντεοσκόπησης θα δείτε κάνοντας κλικ εδώ: 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com