Παρασκευή , 24 Μάϊος 2024

Να επεκταθεί σε όλο το δημόσιο το “περιοδεύων”

Παγκόσμια Ημέρα κατα της Ομοφοβίας η 17η Μαΐου. Ο υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περνούν τα μηνύματα τους. 

Οι “διαφορετικοί” άνθρωποι που νιώθουν έλξη για το ίδιο φύλλο, υπήρχαν ανέκαθεν. Μόνο όμως τα τελευταία 30 χρόνια έχουν αρχίσει να γίνονται αποδεκτοί πλέον από την κοινωνία μας, καταλαμβάνοντας εργασιακά και θέσεις σε τηλεοπτικές κυρίως εκπομπές.

 Δεν έχουμε, βέβαια, τίποτα με την κατηγορία των συνανθρώπων μας που προτιμούν αυτό τον τρόπο σεξουαλικής ικανοποίησης αλλά καλό θα είναι να το δηλώνουν, όπως για παράδειγμα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.  

Και επειδή στον δημόσιο τομέα υπάρχουν αρκετοί ¨κρυφοί “, καλό θα ήταν να ψηφιζόταν ειδική νομοθεσία με υποχρεωτικό περιοδεύων για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και όχι μόνο για τους υπό κατάταξη νέους στις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να ξέρουμε σε ποιους απευθυνόμαστε και αν τους αποδεχόμαστε.   

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com