Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Ναι στη σωστή οικογένεια και όχι σ’ αυτή που επιθυμεί η ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα…

Ανησυχία και έντονος προβληματισμός επικρατεί στη χώρα μας εξαιτίας της έξαρσης και της προκλητικής συμπεριφοράς εκατοντάδων μελών της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι κυβερνήσεις, πολλά κόμματα όπως και η αυτοδιοίκηση τα τελευταία κυρίως δέκα χρόνια συμμερίζονται στην πλειοψηφία τους αυτόν τον παραλογισμό των απελευθερωμένων ατόμων ως προς τα αιτήματα τους προς την πολιτεία.

Θλιβερό γεγονός για την χώρα μας αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί η κρατική διαφθορά τόσο εντός του κοινοβουλίου όσο και σε όλους τους τομείς του δημοσίου δίχως καμία εξαίρεση αφού ακόμα και μέσα στον κλήρο έχουν συμβεί και συμβαίνουν δυστυχώς πολλαπλές κολάσιμες συμπεριφορές. 

Ως εκ τούτου η κάθε αντίδραση που αφορά τον παραλογισμό της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας έπρεπε να αντιμετωπιζόταν συλλογικά. Απεναντίας όμως διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε: “Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών αποτελούν μέρος της στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης, που κάνει λόγο για μια πιο ώριμη ελληνική κοινωνία. 

Ειδικότερα – όπως γράφουν σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου τα “Χ,ν.” ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι “σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλόφιλων και πως είναι μέρος της στρατηγικής μας”. 

Μέγα λάθος κ. πρωθυπουργέ η εκτίμηση σας η οποία αν πραγματοποιηθεί τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα που θα συμβάλλουν θα προκαλέσουν σοβαρές κοινωνικές αναταραχές. Οικογένεια είναι ο πατέρας με τη μητέρα και τα παιδιά και όχι ο γονέας Α με τον γονέα Β’ δηλαδή “πουστροκαταστάσεις” για να το πούμε λαϊκά και μάλιστα εντός Ιερών Ναών. Έλεος!  

Το “Επαρχιακό φως”                 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com