Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

ΧΑΝΙΑ: Διαμαρτυρία ανάπηρου για τη ΔΕΗ

Κύριε διευθυντά, 

Είμαι ένας άνθρωπος με 95% αναπηρία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχα το έτος 1977. Παρά ταύτα, ο Θεός ευλόγησε, έζησα  και απέκτησα και πολύτεκνη οικογένεια. Η σύζυγος μου εργαζόταν  25 χρόνια κι έτσι καταφέρναμε να ζούμε και να μεγαλώσουμε τα τρία παιδιά μας. Δυστυχώς, όμως σοβαρά προβλήματα υγείας ήταν η αφορμή να μην μπορεί πλέον να εργαστεί  κι έτσι να πορευόμαστε με μια μικρή σύνταξη της τάξεως των 457 ευρώ αφού την βοήθεια του ΕΚΑΣ και το Πολυτεκνικό δίμηνο επίδομα έχουν κοπεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Από καιρό προσπαθούμε για την συνταξιοδότηση της συζύγου με ποσοστό αναπηρίας 50%,  πλην όμως είμαστε απογοητευμένοι με την αντιμετώπιση των επιτροπών… 

Τώρα, όμως με αφορμή που η ΔΕΗ χωρίς να μας ενημερώσει έκοψε το κοινωνικό τιμολόγιο και ο λογαριασμός που με υποχρέωσαν να πληρώσω  αφού στην διαμαρτυρία μου στον διευθυντή  δεν έγινε αποδεκτό το έγγραφο του λογιστή μας για την έγκριση…, ώστε να μειωθεί το ποσό των 209 ευρώ, έφτασα στον έσχατο βαθμό της απόγνωσης και ζητώ την υποστήριξη της εφημερίδας σας. 

Εσωκλείω τον λογαριασμό και την έγκριση με την παράκληση τα στοιχεία μου να μην δημοσιοποιηθούν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γ. Π. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com