Τρίτη , 23 Ιούλιος 2024

Συμφέρει σήμερα η επένδυση στα φωτοβολταικά στέγης;

 

Χιλιάδες νοικοκυριά θέλησαν να επενδύσουν στα φωτοβολταϊκά στέγης ή ταράτσας εξασφαλίζοντας έτσι ένα μικρό συμπληρωματικό εισόδημα. Κι ενώ αρχικά ήταν εύκολη και γρήγορη η διαδικασία της εγκατάστασής τους και πολύ καλή η τιμή της κιλοβατώρας, τώρα κι ένα χρόνο η επένδυση αυτή έχει… βαλτώσει, αφού οι εγκρίσεις από τη Δ.Ε.Η. για την Κρήτη προχωρούν ιδιαίτερα αργά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τιμές αποζημίωσης των καταναλωτών για κάθε παραγόμενη κιλοβατόρα από τα 55 λεπτά που τη συμφώνησαν πολλοί, έχει κατέβει ιδιαίτερα χαμηλά, γύρω στα 12 λεπτά. Ορισμένες, λοιπόν,  εταιρείες που έκαναν χρυσές δουλειές ασφαλώς θα έχουν προβληματιστεί και ίσως στραφεί σε παρεμφερείς επαγγελματικές δραστηριότητες.

Προβληματισμό, όμως, θα έχουν  και πελάτες πού ενώ υπέγραψαν σύμβαση εγκατάστασης με δωρεάν μελέτη και πίστεψαν ότι εντός τριμήνου θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο σπίτι τους δίνοντας μέρος από το συμφωνημένο κεφάλαιο. Τι μέλει γενέσθαι, όμως, αν κάποιες εταιρείες δεν επιστρέφουν τα χρήματα στους ενδιαφερόμενους;

image0001

Ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. που δημοσιεύουν ή αναρτούν άρθρα μας.

http://taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7566.html

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com