Το αυριανό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της διαδικτυακής εκπομπής “Γεύσεις Κρήτης” των “Χανιώτικων νέων”, είναι το όγδοο κατά σειρά και αφιερώνεται στον τρόπο που ζύμωνε και έφτιαχνε χωριάτικο ψωμί με προζύμι στον φούρνο με ξύλα και τα καλιτσούνια με σπανάκι που έψηνε στο σάτσι, η μητέρα μου κυρά Μαρία από το Κεφάλι των Εννιά Χωριών Κισάμου.
Η βιντεοσκόπηση αυτή είναι απρόσωπη και αφιερώνεται στη μνήμη της που σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου το 2015, γιορτή του Αγίου Αθανασίου, έφυγε από τη ζωή και σαν αύριο 19 του μήνα την αποχαιρετήσαμε στη γενέτειρά της.
Για την δική σας συμμετοχή στις “Γεύσεις Κρήτης” μπορείτε να ενημερώσετε τηλεφωνικά τα γραφεία της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” ή εμένα στο τηλέφωνο 6979 457191.
Γιάννης Η. Κάκανος