Τρίτη , 5 Δεκ 2023

Τα νερά Σαμαριά κοντά στον συνάνθρωπο, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό

Πολυποίκιλες οι χορηγίες των νερών της εταιρείας Σαμαριά  – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. για το Νόμο μας, αλλά και όλη την Κρήτη, γεγονός το οποίο συζητείται ευρέως από την κοινή γνώμη. 

Το “Επαρχιακό φως” ως ελάχιστο χρέος απέναντι της δημοσιεύει το παρακάτω έγγραφο απολογιστικού έτους 2020 καθόσον από την αρχή της κυκλοφορίας του πολιτιστικού μας περιοδικού, μέχρι και το 25ο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019 τύχαμε υποστήριξης σε αρκετά τεύχη.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος     

Περισσότερα θα διαβάσετε στην παρακάτω διεύθυνση της ιστοσελίδα της εταιρείας:

http://www.etanap.gr/

Απολογιστικό έτους 2020

Το 2020 αποτέλεσε μία χρονιά πρόκληση με την επικράτηση αντίξοων συνθηκών να διακυβεύουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη πληθώρας επιχειρήσεων.

Ωστόσο, υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες η εταιρία Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε,  κατάφερε αφενός να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και να αποσπάσει διπλή διάκριση για ακόμη μία χρονιά με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το International TasteInstitute, αφετέρου να συμβάλλει σημαντικά στην εκπόνηση κοινωνικού-πολιτιστικού έργου.

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρία με σεβασμό και αγάπη προς τον τόπο μας,  προσφέρει ένα πρόγραμμα χορηγιών προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία των Χανίων, αλλά και της Κρήτης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις ευρέος φάσματος στον τομέα της υγείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού και ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από τις δράσεις του περασμένου έτους.

Η υγεία αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο αγαθό της ζωής και η Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε  στάθηκε δίπλα στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» για ακόμη μία χρονιά. 

 Όσον αφορά την υγεία του νου, το σκάκι έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά  στην όξυνση του πνεύματος και η εταιρία ως πολιτιστικός αρωγός, στήριξε τους αγώνες της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων.

   Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δε θα μπορούσε να λείπει η στήριξη στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων χορηγιών.

Η εταιρία συνέδραμε σημαντικά στην ετήσια γιορτή της Ακαδημίας Στίβου που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι από τον Γ.Σ «Ελευθέριος Βενιζέλος» και για ακόμη μία χρονιά στήριξε τον Ποδοσφαιρικό Γυμναστικό Σύλλογο “Κισσαμικό ΠΑΕ” , τον Αθλητικό Όμιλο “Κύδων” καθώς και την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου “Cretan Kings”.

https://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com