Στον οικισμό της Χρυσοσκαλίτισσας των Εννιά Χωριών Κισάμου βρίσκονται οι «Γεύσεις Κρήτης» σε αυτό το επεισόδιο. Εκεί συναντάμε τον συνταξιούχο δάσκαλο, συγγραφέα και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των Εννιαχωριανών κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκη, ο οποίος, μας μαγείρεψε ένα θαλασσινό φαγητό – λόγω της νηστίσιμης περιόδου που διανύουμε – με κογχύλους ή σαλιγκάρια που ο ίδιος μάζεψε από τη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας, βάζοντάς τα στο τσουκάλι με πατάτες. Η συνέχεια στην οθόνη της ιστοσελίδας της εφημερίδας «Χανιώτικα νέα», καθώς επίσης και στη δική μας εδώ.
Κάνετε κλικ να δείτε το βίντεο