Τετάρτη , 19 Δεκεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Καλεσμένος στην εκπομπή της τηλεόρασης «ΚΥΔΩΝ» με το δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη – Βίντεο

Απρόσμενη αλλά ευχάριστη έκπληξη η πρόσκληση του εκλεκτού δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ κ. Μανώλη Κονσολάκη να παραστώ στην εκπομπή «60 λεπτά» που παρουσιάζει ο ίδιος.  Με αφορμή, λοιπόν, το «Επαρχιακό φως» που κυκλοφόρησε ως συλλεκτικό τεύχος τον Ιανουάριο, συζητήσαμε πολλά και διάφορα που αφορούν την ενδοχώρα του Νομού και του νησιού μας γενικότερα, επειδή η  ύπαιθρος της Κρήτης, οι μυρωδιές και τα χρώματα της, τα καλντερίμια των χωριών, τα ρυτιδωμένα πρόσωπα των κατοίκων τους, τα ήθη, τα έθιμα , η ιστορία, οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό.
Η χλωρίδα και η πανίδα τους είναι ακόμη ζωντανή όπως ζωντανοί είναι και οι κάτοικοί τους, οι οποίοι, συνεχίζουν την παράδοση, συμμετέχουν ακόμα στον παραδοσιακό γάμο, πανηγυρίζουν τον Άγιο προστάτη της περιοχής τους με όλες τις τιμές που του πρέπει, αλλά και πενθούν με το πένθος του χωριανού…
Μα το κυριότερο όμως, ανοίγουν διάπλατα τα σπίτια τους – πολλά από αυτά φτωχικά – και πάντα μας καλωσορίζουν. Αυτή είναι η Κρήτη. Γι’ αυτήν την Κρήτη θα δείτε τώρα  και στην  εκπομπή της τηλεόρασης «ΚΥΔΩΝ» με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη. Η βιντεοσκόπηση προβλήθηκε στις 5 Απριλίου 2013.
Σημείωση:  Παρά τη στεναχώρια, που χάλασε ο υπολογιστής (λάπτοτ) με το που θ’ άρχιζε η εκπομπή, καλά νομίζω μίλησα. Εντελώς διαφορετική βέβαια θα ήταν η διάθεση, αν δεν είχε συμβεί αυτή η ατυχία. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com