Τετάρτη , 28 Φεβ 2024

Προβλήματα στο “Καμένο Σελί” των Εννιά Χωριών Κισάμου

DSC02473wtmk

Η πρόσφατη κακοκαιρία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεταξύ αυτών και στην περιοχή της διασταύρωσης από και προς το Έλος τη Λίμνη και το Λούχι με κατολισθήσεις αλλά και διαβρώσεις του εδάφους από τα νερά του νέου δρόμου.

Για την κατάσταση αυτή διαμαρτυρήθηκε στα «Χ.Ν.» και στο «Επαρχιακό φως» ο Βασίλειος Μπερτάκης, κάτοικος Έλους, υπογραμμίζοντας τα εξής: « Ένα έργο δεν φτάνει να είναι μόνο όμορφο, αλλά και ανθεκτικό ούτως ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα μετά την αποπεράτωση του. Εδώ, λοιπόν, στην  διασταύρωση “Καμένο Σελί” τα προβλήματα φάνηκαν από τις πρώτες ημέρες με πολλά σημεία του οδοστρώματος που έφυγε η άσφαλτος. Μπήκαν μπαλώματα και είναι ορατά. Τώρα, όμως, με την κακοκαιρία άρχισαν οι κατολισθήσεις που πρέπει να καθαρίζονται και ακόμα να γίνουν συμπληρωματικά έργα στην περιοχή για τα νερά των δρόμων από την βροχή που τρέχουν από τον οχετό στις περιουσίες μας έχοντας διαβρώσει τη γη που περνούν.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο νέος κεντρικός δρόμος που διανοίχθηκε δεν έχει υποστήριξη με τοιχία κατά μήκος της επικλινούς πλαγιάς κάτω του δρόμου αιτία που τον καθιστά επικίνδυνο για καθίζηση αν ο χειμώνας είναι βαρύς».   

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

DSC02478wtmk

Η-ταυτότητα-για-την-εφημερίδα-και-σε-αυτοκόλητα

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com