Δευτέρα , 27 Μάϊος 2024

Πάλι με “γκάφες” οι διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις…

Απογοήτευση είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την ανευθυνότητα που εξακολουθεί να συμβαίνει μέσα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης από τις συνεχόμενες διπλές διαγραμμίσεις.

Για παράδειγμα φωτογραφίσαμε ορισμένα σημεία από την πρόσφατη διαγράμμιση τμήματος της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη με τις δευτερεύουσες οδούς και μία πάροδο να είναι αποκλεισμένες… 

Με αντίστοιχες επεξηγηματικές λεζάντες παραθέτουμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε τονίζοντας πως για την επανειλημμένη ανευθυνότητα του συγκεκριμένου συνεργείου οφείλει να παρέμβει το Τμήμα Τροχαίας Χανίων ούτως ώστε η συνέχεια να είναι σωστή.. 

Γιάννης Η. Κάκανος 

Φωτ. 1 και 1-α. Οι οδηγοί που κυκλοφορούν επί της οδού Παναγούλη ερχόμενοι από Κουμπέ δεν έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν αριστερά επί της οδού Βασίλη Ποθουλάκη και ούτε οι εξερχόμενοι από την οδό αυτή έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν την πορεία τους αριστερά. 

2.

Φωτ. 2. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι οδηγοί που έρχονται από Κουμπέ και δεν έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν επί της παρόδου Αλεξ. Παναγούλη ή όσοι εξέρχονται από την πάροδο να συνεχίσουν αριστερά την διαδρομή τους. 

Φωτ.  3 και 4. Οι οδηγοί που εξέρχονται από τις οδούς Στέργιου Σπανάκη και Προκ. Μπολιώτη στην οδό Παναγούλη δεν επιτρέπεται να κατευθυνθούν προς τον Κουμπέ και ακόμα όσοι έρχονται από Κ. Μάνου ή Ηλία Δεληγιαννάκη δεν επιτρέπεται  να εισέλθουν σε αυτές τις οδούς. 

Απέκλεισαν και το Ιερό Προσκύνημα τα σαΐνια των διαγραμμίσεων

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com