Τρίτη , 26 Σεπτέμβριος 2023

Παραμένουν τα προβλήματα στην οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη στον Κουμπέ

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στην οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη στον Κουμπέ, γεγονός που επανέρχεται στην επικαιρότητα με αφορμή τη διπλή διαγράμμιση που έγινε προχθές και αφορά το 1/3 της οδού, αρχίζοντας από τη συμβολή της με την οδό Βασιλείου Τζοτζολάκη και τελειώνοντας στην συμβολή της με την οδό Ηλία Δεληγιαννάκη.

Στο θέμα των διαγραμμίσεων εντός και εκτός πόλης που υπάρχουν συνεχόμενες κατοικίες και επιχειρήσεις, έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα επισημαίνοντας πώς είναι λάθος να γίνονται διπλές διαγραμμίσεις. Η μονή διακεκομμένη διαγράμμιση είναι η λύση.

Στη συγκεκριμένη τώρα περίπτωση που αφορά την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη για το τμήμα των 300 περίπου μέτρων με την  διπλή διαγράμμιση που έφτιαξαν δεν επιτρέπουν σε μία πάροδο της κεντρικής οδού και σε δύο άλλες οδούς καθώς επίσης και στην επιχείρηση του πρατηρίου υγρών καυσίμων και πλυντηρίου να έχουν  πρόσβαση από και προς τις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Παραθέτουμε αρκετές φωτογραφίες με αντίστοιχες επισημάνσεις για την κάθε περίπτωση.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

Οι καταστάσεις των πεζοδρομίων της Αλεξάνδρου Παναγούλη και οι δύο παλιές κατοικίες με την μία να είναι εγκαταλειμμένη, εισχωρούν στο μέσον περίπου του κεντρικού δρόμου εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους σε πεζούς και οδηγούς. 

Για όσους έρχονται από τον Κουμπέ και θέλουν να στρίψουν αριστερά για να εισέλθουν επί της παρόδου Αλεξάνδρου Παναγούλη ή αυτούς που θέλουν να εξέλθουν από την πάροδο και να κατευθυνθούν προς Άγιο Ιωάννη ή Σούδα, παρανομούν με την διπλή διαγράμμιση.  

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και το πρατήριο υγρών καυσίμων επί των οδών Κωνσταντίνου Μάνου και Αλεξάνδρου Παναγούλη. Οι οδηγοί που εισέρχονται από τον μονόδρομο της οδού Κωνσταντίνου Μάνου  δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα εφόσον εξέλθουν από το ίδιο σημείο ή συνεχίσουν την πορεία τους προς τον Κουμπέ εξερχόμενοι από την Παναγούλη. Δεν μπορούν, όμως εξερχόμενοι από εκεί να συνεχίσουν για Σούδα ή Άγιο Ιωάννη. Άλλοι οδηγοί που έρχονται από τον Κουμπέ δεν μπορούν να εισέλθουν στο πρατήριο καυσίμων, πρέπει να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση για να εισέλθουν από την οδό Κωνσταντίνου Μάνου. 

Οι οδηγοί που κυκλοφορούν επί της Παναγούλη ερχόμενοι από Σούδα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν επί των οδών Προκοπίου Μπολιώτη και Στεργίου Σπανάκη, όπως επίσης και όσοι εξέρχονται από αυτές τις οδούς στην Αλεξάνδρου Παναγούλη δεν επιτρέπεται να κατευθυνθούν προς τον Κουμπέ.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com