Τετάρτη , 28 Φεβ 2024

Να σπάσουν τα “αποστήματα” στον δημόσιο τομέα και την πολιτική!

Σε μια φωτισμένη και πειθαρχημένη Δημοκρατία, ο λαός ευημερεί και η χώρα προοδεύει, επειδή κυριαρχούν ο σεβασμός, η ενότητα και η τίμια εργασία. 

Κι ενώ στην αρχαία Ελλάδα… “γεννήθηκε” αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα της αρετής, το οποίο εν συνεχεία υιοθετήθηκε από αρκετούς λαούς, καμία χώρα δεν κατόρθωσε στα μεταγενέστερα χρόνια να το κρατήσει “ακμαίο”. 

Έτσι, λοιπόν, σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν, αφού έπαψε ο αλληλοσεβασμός και η ενότητα μεταξύ των ανθρώπων κάθε κοινωνίας. 

Η λογική της προσφοράς προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος  μειωνόταν συνεχώς και όσοι παρέμεναν υποστηρικτές του αντιμετωπιζόταν εχθρικά… 

Η χώρα μας εδώ και αρκετές δεκαετίες δεινοπαθεί καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του λαού της πορεύεται με βάση το προσωπικό συμφέρον.

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι, τόσο ο δημόσιος όσο και ο πολιτικός τομέας  να έχουν αποκτήσει αμέτρητα… “αποστήματα” που διαταράσσουν την ορθόδοξη λειτουργία του κράτους. 

Για να λάμψει ο ήλιος στις καρδιές όλων, να γίνει ομαλός ο δρόμος της ζωής και να μεγαλουργήσει ξανά η Ελλάδα πρέπει να εκλείψουν τα “αποστήματα” από όλους τους χώρους. 

  Περισσότερα εδώ: https://eparxiakofos.gr/pligi-i-diafthora-gia-ti-chora-sto-dimosi/  

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com