Κυριακή , 19 Μάϊος 2024

Μάθημα ανθρωπιάς από μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου που δώρισαν το χαρτζιλίκι τους στον “Ορίζοντα”

Μία δράση κοινωνικού παιδαγωγικού χαρακτήρα από μαθητές της Β’ τάξης του 2ου δημοτικού Σχολείου Χανίων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης με επίσκεψη τους στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” προσφέροντας μια μικρή οικονομική ενίσχυση με χαρτζιλίκι που μάζεψαν από κάλαντα μαζί με διάφορες καλλιτεχνικές τους εργασίες. 

Τα παιδιά συνόδευε ο δάσκαλος τους Ιωάννης Δρακάκης ο οποίος μας είπε τα εξής: “ Πρόκειται για μία διπλή δράση με την μία να αφορά ένα μικρό χρηματικό ποσό με 110 ευρώ που συγκέντρωσαν οι μαθητές μας της Β’ τάξης του δεύτερου δημοτικού σχολείου Χανίων στις 23 Δεκεμβρίου λέγοντας τα κάλαντα. Η άλλη δράση των παιδιών αφορά το πρόγραμμα που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα με θέμα “ Ο Ευτύχης ταξιδεύει” με προτροπή για όλα τα σχολεία από το πρόγραμμα του Εθελοντικού Συλλόγου “Ορίζοντας” το οποίο βάλαμε στην ύλη στο εργαστήριο δεξιοτήτων και σήμερα μαζί με τα χρήματα από τα κάλαντα φέραμε και διάφορες ζωγραφιές από τις εργασίες των παιδιών μας”. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com