Τρίτη , 23 Ιούλιος 2024

Εθνική ανάγκη η θέσπιση ενός κοινοβουλευτικού και δημοσιοϋπαλληλικού Καλλικράτη

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

Οι καιροί είναι πονηροί και αν δεν αντιμετωπισθεί ουσιαστικά ο κομματισμός στη βουλή και στις κοινωνίες, τα πράγματα όλο και θα δυσκολεύουν στη χώρα. Τραγικά διαχρονικά λάθη, παραλείψεις και αυταρχικές συμπεριφορές από κυβερνήσεις και κόμματα πρέπει να εκλείψουν ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να ανακάμψει με καλές σκέψεις, ενότητα και αλληλοσεβασμό πολιτικών και πολιτών. 

Κι ενώ, εδώ και πολλά χρόνια, έπρεπε να είχε θεσπιστεί ένας κοινοβουλευτικός αλλά και δημοσιοϋπαλληλικός Καλλικράτης που θα λειτουργούσε προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, συνεχίζονται δυστυχώς οι κακές συνήθειες του παρελθόντος. 

Με αφορμή, λοιπόν, τους αδίστακτους πυρομανείς που κατακαίουν φύση, ζωές και περιουσίες, ας γίνει μια σωστή αρχή για να αλλάξει η εικόνα της χώρας μας με αξιοκρατία και δικαιοσύνη. 

Στον τομέα του δημοσίου επίσης ο Καλλικράτης πρέπει να επεκταθεί και στον συνδικαλισμό καθώς και στον υπερβολικά μεγάλο αριθμό άγαμων κληρικών αρχιερέων, επισκόπων και μητροπολιτών.  Στην Ελληνική επικράτεια υπάρχει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με 13 Μητροπόλεις, η Αρχιεπισκοπή Κρήτης με 8 Μητροπόλεις και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της χώρας υπάρχουν άλλες 74 Μητροπόλεις.  Πάνω απ’ όλα η Πατρίδα.

Περισσότερα σε παλαιότερες αλλά και πρόσφατες αναρτήσεις μας:         

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com