Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Χτύπημα της διαφθοράς για να μεγαλουργήσει η χώρα

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος – Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

 

Η διαχρονική ανοχή και συγκάλυψη εγκληματικών καταστάσεων τόσο από κυβερνήσεις όσο και πολιτικά πρόσωπα είναι η αιτία που στη χώρα μας “ανθεί” η διαφθορά.

Ένα σωρό “παθογένειες” έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα του πολιτισμού και της δημοκρατίας στην παρακμή, ενώ θα μπορούσε να ήταν λύχνο ανάπτυξης και προόδου. 

Μετά από πρόσφατες όπως και παλαιότερες αναρτήσεις καθώς και δημοσιεύματά μας, τασσόμαστε υπέρ των τιμωριών όλων των ενόχων,  ασχέτως κοινωνικών θέσεων ή αξιωμάτων που έφεραν ή φέρνουν στον δημοσιοϋπαλληλικό τομέα και την πολιτική.

Αποτέλεσμα, να γίνουμε  στόχος αν ορθόδοξων “επιθέσεων” γραπτών και προφορικών.

Και αυτό παρά του ότι η πλειοψηφία της υγιούς κοινωνίας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη και τον σεβασμό της στο πρόσωπό μας τόσο για τον τρόπο που ασκήσαμε στο παρελθόν τα αστυνομικά μας καθήκοντα όσο και μεταγενέστερα, στα 20 και πλέον χρόνια της μη επαγγελματικής δημοσιογραφικής πορείας προβάλλοντας τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Ακόμα, μέσα από διάφορα σχόλια και προτάσεις προσπαθούμε για τη διόρθωση των κακώς κειμένων. 

Μια σύντομη αναδρομή από το μακρινό παρελθόν μέχρι και σήμερα μπορείτε να κάνετε μελετώντας διάφορα θέματα για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας, αφιερώνοντας ανάλογο χρόνο στα περιεχόμενα των παρακάτω δημοσιευμάτων όπως και ηλεκτρονικών διευθύνσεων.  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com