Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στα Γραφεία της ΑΝΕΚ Χανίων

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα στην εκδηλώσεων της ΑΝΕΚ  με αρκετή προσέλευση κόσμου. 

Μιλώντας στα “Χ.ν.” εθελοντές αιμοδότες που ρωτήσαμε, απάντησαν τα εξής: 

“Ανταποκρίθηκα ξανά στο κάλεσμα της ΑΝΕΚ να δώσω αίμα που είναι τόσο απαραίτητο στο νοσοκομείο μας και με τη σημερινή αιμοδοσία πρέπει να έχω υπερβεί την 15η φορά. Είναι καλό να δίνει κανείς αίμα αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο του”. σχολίασε η Αργυρώ Κυριακάκη. 

“Δεν είμαι εργαζόμενη στην ΑΝΕΚ αλλά ως εθελόντρια έχω δώσει πολλές φορές αίμα και με αυτή σήμερα, αν δεν κάνω λάθος θα είναι η 20η φορά” ανέφερε η Μαρία Μουντοκαλάκη.   

“ Είμαι νομικός σύμβουλος στην εταιρεία και έχω δώσει πάνω από δέκα φορές αίμα”, δήλωσε ο Μάριος Νικολιδάκης. 

Από μεριάς της η πρόεδρος του εθελοντικού συλλόγου αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης” Δέσποινα Ροδουσάκη τόνισε: “Σήμερα πραγματοποιούμε εδώ στην ΑΝΕΚ την 20η κατά σειρά αιμοδοσία. Δύο φορές τον χρόνο κάνουμε εθελοντική αιμοδοσία εδώ με την συμμετοχή εργαζομένων και κόσμου που προσέρχεται. Όλες τις φορές πήγαμε πολύ καλά και σήμερα επίσης καλά πάμε έχουμε 30 φιάλες μέχρι τώρα και συνέχεια καταφτάνουν εθελοντές. Η ΑΝΕΚ είναι και χορηγός στον Σύλλογο μας τον οποίο στηρίζει με κάθε τρόπο και την ευχαριστούμε”. 

Όπως ανέφερε η κα Ρουδουσάκη “η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Καντάνου στην Παλαιόχωρα στις 31 Μαΐου”

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ η Άννα Νικολακάκη, υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ υπογράμμισε: “Σήμερα είναι η 20η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν τα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ με τη συνεργασία του νοσοκομείου Χανίων και του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει ότι 10 λεπτά από τον χρόνο του δεν είναι τίποτα, είναι όμως πολύ σπουδαίο για τον λήπτη της αιμοδοσίας  και αξίζει να πούμε πως μπορούν να αιμοδοτήσουν όλοι οι άνθρωποι γυναίκες και άνδρες από τα 18 μέχρι και τα 67 τους χρόνια”. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

Ο νομικός σύμβουλος της ΑΝΕΚ Μάριος Νικολιδάκης
Αριστερά η εθελόντρια Αργυρώ Κυριακάκη και δεξιά επίσης η εθελοντρια Μαρία Μουντοκαλάκη
Η πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Δέσποινα Ροδουσάκη με τον υπεύθυνο γιατρό του τμήματος αιμοδοτών του Νοσοκομείου
Η Άννα Νικολακάκη
Από λάθος η δεξιά εθελόντρια Μαρία Μουντοκαλάκη αναφέρθηκε με το ονοματεπώνυμο της αριστερής εθελόντριας.. Συγνώμη.

Για ευχάριστες οικονομικές διακοπές στα Χανιά  

   https://www.booking.com/hotel/gr/erotokritos-studios-chania.el.html    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com