Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΩΡΙ – Τρισάγιο στη μνήμη του Ιεράρχη Ειρηναίου και έναρξη Μαραθωνίου δρόμου

Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική εκκλησία στο Νεροχώρι Αποκορώνου αφιερωμένης στην Αγία Μαρίνα, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία η οποία μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα καταλήξει στο Ε.Α.Κ. Χανίων (γήπεδο), όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 8ου Μαραθωνίου Κρήτης. 

Οι εκδηλώσεις στον Αποκόρωνα πραγµατοποιούνται από τον ∆ήµο Αποκορώνου στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 8ου Μαραθωνίου Κρήτης µε τους Σύλλογο ∆ροµέων Υγείας Χανίων, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ∆ήµους της Π.Ε. Χανίων. Ο Μαραθώνιος, που είναι αφιερωµένος στον µακαριστό µητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Ε.Ο.Τ., της Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, της AIMS και της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ .

Παραθέτουμε αρκετά στιγμιότυπα από το Τρισάγιο και την έναρξη της λαμπαδηδρομίας με παρόντα τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, αντιδημάρχους δημοτικούς συμβούλους και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ανδρέα Κουκλινό. 

Γιάννης και Ηλίας  Κάκανος

“Χανιώτικα νέα” 15 Απριλίου 2024

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com