Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

“Μάθημα” για πρώτες βοήθειες σε πυροσβέστες στο Καστέλι Κισάμου

 

Σεμινάρια για την πρόληψη πρώτων βοηθειών σε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου άρχισαν χθες στο πρωί στην αίθουσα διαλέξεων του Φαλδάμειου Μεγάρου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου στο Καστέλι.

Για την εκπαίδευση αυτή δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου, υποπυραγός  κ. Ιορδανίδης Λάζαρος, ότι «οι Υπηρεσίες Πυροσβεστικής σε όλη την Ελλάδα έχουν μπει σ’ ένα πρόγραμμα διά βίου μάθησης και θα κάνουν σεμινάρια 25 ωρών για τις πρώτες βοήθειες. Εμείς αρχίσαμε σήμερα, ενώ άλλες Υπηρεσίες άρχισαν πριν  από λίγες ημέρες».

Το σεμινάριο γίνεται από την εκπαιδευτικό και νοσηλεύτρια Αικατερίνη Κυριακή Γιαννακουδάκη που μας είπε: «Διδάσκω στο ΕΠΑΛ Κισάμου και στο ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου. Σήμερα αρχίσαμε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου το οποίο έχει θέμα τη βασική υποστήριξη της ζωής και διαρκεί 25 ώρες σε πέντε μαθήματα που θα γίνουν μαζί με το κομμάτι  της υγείας». 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com