Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ευχές από την Αυστραλία

Αν και κάθε χρόνο λιγοστεύουν οι ευχές οι οποίες στέλνονται με το ταχυδρομείο εξαιτίας της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά μηνύματα, διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης,   υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο με το ταχυδρομείο. Μεταξύ, λοιπόν, όλων των ευχών που λάβαμε, ξεχωριστή θέση έχει μία ευχητήρια κάρτα που ήρθε από την μακρινή πανέμορφη Αυστραλία. Μας την έστειλε ο Μιχάλης Πλατύρραχος, ένα αυστραλογεννημένο κρητικόπουλο γαλουχημένο από τους γονείς του στην παράδοση της Κρήτης. Ο Μιχάλης είναι δάσκαλος στην Αυστραλία παραδοσιακών χορών του νησιού μας και οργανοπαίχτης. Στην Κρήτη έρχεται κάθε χρόνο. Από την περυσινή επίσκεψή του στα Χανιά μαζί με την προσφιλή του σύζυγο Νικολέττα γνωριστήκαμε προσωπικά και τους αφιερώσαμε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα. Δείτε το, κάνοντας κλικ εδώ: https://eparxiakofos.gr/?p=2975

Με την ευκαιρία αυτή αντευχόμαστε στον Μιχάλη και την οικογένειά του, στους γονείς τους και σε όλους τους έλληνες της Αυστραλίας και όχι μόνο να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να είναι τουλάχιστον ειρηνικός.
Περισσότερα εδώ: http://www.platpub.com/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com