Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ -Δράση αλληλεγγύης από την ΑΧΕΠΑ

Ο κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης αριστερά και ο κ. Γιάννης Μποτωνάκης δεξιά

Χειρονομία καλής θέλησης από το Τοπικό Παράρτημα ΑΧΕΠΑ Χανίων με προσφορά διαφόρων φαρμάκων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Κοινωνικό Ιατρείο Χανίων και ιατρικών ηλεκτρονικών συσκευών, πιεσόμετρο ακριβείας, οξύμετρο και θερμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας για το Δημοτικό Γηροκομείο στη Χαλέπα.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας δια των εκπροσώπων της ΑΧΕΠΑ κ. Γεωργίου Πλοκαμάκη πρώην κυβερνήτη Ελλάδος της περιφέρειας ΑΧΕΠΑ και του διευθυντή φιλανθρωπίας του τοπικού παραρτήματος Χανίων κ. Γιάννη Μποτωνάκη. 

“Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες και ανεξάρτητες μη πολιτικοποιημένες – ακομμάτιστες οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει Ελληνικά θέματα δηλαδή ζητήματα σε ολόκληρο τον κόσμο”, υπογράμμισε ο κ. Πλοκαμάκης για να συνεχίσει: “Με περισσότερα από 40.000 μέλη στην οικογένεια της η ΑΧΕΠΑ,  συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές που αφορούν ιατρικές έρευνες, αρωγή, βοήθεια εύρεσης εργασίας στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες του εξωτερικού καθώς επίσης και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών. Μέσω των Ελληνικών γλωσσικών προγραμμάτων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων η ΑΧΕΠΑ συνεχίζει να συγκεντρώνει τις Ελληνικές Κοινότητες Παγκόσμια. Στην Ελλάδα υπάρχουν 40 παραρτήματα με περισσότερα από 1.100 μέλη”, κατέληξε ο κ. Πλοκαμάκης.   

Από μεριάς του ο κ. Μποτωνάκης, επεσήμανε ότι “ με πρωτοβουλία μου το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ Χανίων δωρίζει τα φάρμακα και τις ηλεκτρονικές συσκευές στο Κοινωνικό Φαρμακείο και το Δημοτικό Γηροκομείο αντίστοιχα που  συλλέχθηκαν από μέλη μας και από άλλους εθελοντές”.  

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος   

Στιγμιότυπο κατά την παράδοση του ιατροφαρμακευτικού υλικού στη γραμματέα του Κοινωνικού Φαρμακείου κα Διαμάντω Κατάκη.  Αριστερά είναι ο κ. Γιάννης Μποτωνάκης  και στη μέση ο κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης 

Πάνω η εξωτερική όψη του Δημοτικού Γηροκομείου και κάτω η παράδοση των ηλεκτρονικών συσκευών στη διεύθυνση του Ιδρύματος. 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com