Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Πλησιάζοντας η 25η Ιουνίου 2023

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που “ανθίζει” η διαφθορά όλα μπορούν να συμβούν ως φυσιολογικά και που δυστυχώς κάτι αντίστοιχο βιώσαμε στις προηγούμενες εκλογές και θα επαναληφθεί το φαινόμενο αυτό και στις επικείμενες που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου. Αφορά τη συμμετοχή “ισόβιων” πολιτικών στα ψηφοδέλτια. 

Μέγα όμως σφάλμα αποτελεί η συμμετοχή παλιών πολιτικών με κοινοβουλευτική παρουσία πάνω από 30 χρόνια στη Βουλή ως υποψήφιοι βουλευτές με ορισμένους να έχουν χρηματίσει πρωθυπουργοί και υπουργοί. 

Τα κόμματα αυτά που τιμούν τον παλαιοκομματισμό, λογικό θα ήταν να είχαν μειωμένα εκλογικά ποσοστά πλην όμως διαπιστώθηκε ότι τα διαχρονικά ζημιογόνα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος ρουσφέτια, εξακολουθούν να αποδίδουν. 

Κι ενώ η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, συμβαίνει δυστυχώς ν’ αναβιώνει ο διχασμός μεταξύ οικογενειών, συγγενών, φίλων, κουμπάρων, χωριανών και γειτόνων εξαιτίας του κομματισμού. 

Προσωπικά ευχόμαστε να υπάρξει ηρεμία στη χώρα και η κυβέρνηση που θα προκύψει όπως και τα κόμματα που θα αποτελέσουν την αντιπολίτευση να σκεφτούν διαφορετικά για το μέλλον της χώρας. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com