Τετάρτη , 22 Μάϊος 2024

Παράδειγμα προς μίμηση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλίου Κισάμου

Αν και νεοσύστατος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλίου στα Εννιά Χωριά Κισάμου διανύοντας την δεύτερη χρονιά από την ίδρυση του έχει πραγματοποιήσει αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις με τελευταία  την εκδήλωση της 18ης Φεβρουαρίου για την ευλογία και κοπή της αγιοβασιλόπιτας του στο ιστορικό δημοτικό σχολείο του Αγίου Αθανασίου.

Όπως και όλες οι προγενέστερες εκδηλώσεις του Συλλόγου έτσι και αυτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία γεγονός το οποίο σηματοδοτεί λαμπρή συνέχεια και αυτό επειδή υπάρχει αγάπη και συλλογικότητα όλης της παρέας του διοικητικού συμβουλίου το οποίο απέδειξε για άλλη μία φορά πως ξέρει να εκτιμά τους ανθρώπους που τους στηρίζουν όπως και τους επισκέπτες τους σε κάθε εκδήλωση. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε παρακάτω το ευχαριστήριο τους που λάβαμε και δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο.   

Από την πλευρά μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες. 

 Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

          ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοινότητας Κεφαλίου Εννιά Χωριών Κισάμου, μετά το πέρας της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο του Συλλόγου μας. 

Ευχαριστούμε επίσης: 

*Τον Σύλλογο Εννιαχωριανών Αττικής, που έχει ανακαινίσει το ιστορικό σχολείο του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η εκδήλωση.

*Την εφημερίδα «Χανιώτικα νέα” και τους δημοσιογράφους συγχωριανούς μας Γιάννη και  Ηλία Κάκανο που κάλυψαν την εκδήλωση.  

*Την συνταξιούχο δασκάλα Ναυσικά Πολάκη – Περιβολάκη για την οικονομική της συνεισφορά. 

*Τον Νίκο Χαιρετάκη, για την προσφορά του σε κρέας.

*Την ταβέρνα «Γυαλίτες», για την προσφορά στο ψήσιμο του φούρνου. 

*Την Κωνσταντίνα Μπιτσάκη, για την προσφορά σε ψωμί. 

*Τον ιερέα της ενορία μας πατέρα Συμεών.

*Τον πρώην ιερέα την ενορίας παπά Νικόλαο Κλωστράκη. 

*Τα μέλη του Δ.Σ και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου μας για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

Και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς και αυτές που δεν φαίνονται, που δουλεύουν αδιάκοπα αμέτρητες ώρες πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοινότητας  Κεφαλίου

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com